Шукав закладку: у Луцьку викрили двох наркоділків. ФОТО

Шукав закладку: у Луцьку викрили двох наркоділків. ФОТО
У Луцьку поліцейські викрили двох наркоділків, які збували заборонені речовини на території області.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У рамках опрацювання оперативної інформації на одній із вулиць міста поліцейські виявили 18-річного уродженця Нововолинська під час відшукання «мастер-клада», так званої закладки з великою кількістю заборонених речовин для розповсюдження.

На місці виявлено 30 згортків з речовиною Альфа «PVP», їх вилучили та скерували на експертизу до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 10 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що «мастер-клад» молодик забирав для свого спільника, 18-річного мешканця Володимир-Волинського району, який виконував обов’язки закладчика в одному із телеграм-каналів з розповсюдження наркотичних та психотропних речовин.

Нині у поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Також учора, під час проведення профілактичних заходів, на автодорозі поблизу Маневич співробітники сектору кримінальної поліції спільно із працівниками ГРПП зупинили автомобіль Opel Astra.

Під час огляду транспортного засобу на килимку біля пасажира поліцейські виявили білий пакет, в якому було 10 блістерів з пігулками, обіг яких заборонено. Наркотичні речовини вилучено та направлено на дослідження.

Відомості зареєстровано в ЄРДР за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.