Підробка документів щодо спадщини луцького бізнесмена Джулінського: хто за цим стоїть. ВІДЕО

Підробка документів щодо спадщини луцького бізнесмена Джулінського: хто за цим стоїть. ВІДЕО
У суді продовжують розглядати справу братів Джулінських. Нагадаємо,
після смерті відомого луцького бізнесмена і мецената Леоніда Джулінського, його сини не змогли законним способом поділити спадщину. Усього за кілька днів після смерті батька середній син дізнався про те, що його частку уже переписали на інших людей. Зробив це, підозрює, його молодший брат. Судові тяганини тривають вже більше року.

«Батько любив життя і до останнього боровся за нього, про заповіт і не йшлося»,- каже його середній син Олександр Джулінський. Тому, те що дізнався, неабияк шокувало. Через декілька днів після смерті батька, більша частина майна уже належала іншим людям. А керує усім його молодший брат Леонід Леонідович Джулінський.

Олександр підозрює, що родичі скористалися передсмертним станом батька, а махінації відбувалися після смерті або в день смерті його батька.

Відстояти своє законне право на спадщину Олександр намагається у суді. Загалом різні судові інстанції розглядають чотири позови. Судове засідання 15 листопада стосувалося частки Олександра Джулінського у товаристві «Регіональний центр логістики і дистриб’юції». В родини – 50% статутного капіталу фірми. Йдеться про мільйони гривень. Відтак, частка Олександра – 2/5 товариства.

Втім, за день до смерті батька п’ятого червня молодший син відчужує частку брата Ніні Старкевич. Як з’ясувала сторона захисту, цей договір - недійсний. На ньому - печатка київської нотаріуски Вікторії Дерев’янко. Після численних запитів, вона все ж відповіла, що не має жодного відношення до посвідчення цих договорів.

Адвокат Олександра Юрій Мельник пояснив: «Ми отримали відповідь від Міністерства юстиції центрального міжрегіонального управління, де нотаріус дав чітку відповідь, що цих договорів він не посвідчував і ніякого відношення до цих договорів він не має».

Печатка – київської нотаріуски, яка точно її не ставила, договір – взагалі на бланках, які закріплені за містом Стрий Львівської області. А ще у відзиві на позовну заяву до суду сама Ніна Старкевич визнає, що підписувалала договір із Леонідом Джулінським.

Справи затягуються, бо сторона відповідача не приходить на засідання. Сам Леонід Джулінський молодший не був на жодному. Його представники періодично не з’являються на суди. На черговий розгляд справи також не прийшли.

Олександ Джулінський каже, що поки тривають судові засідання - збирають докази, у цій справі вже відкрите кримінальне провадження. Він дуже сподівається, що всі, хто причетний, будуть покарані.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЮСиротинська також недавно підробила документи своєї сестри і зняла гроші з рахунку в банку. і що? цілком нормальне явище
Відповісти
Це ж якою людиною треба бути щоб обікрасти батька перед смертю. Отак рости тих дітей…
Відповісти
Прикро, що найближчі люди стають чужими через гроші
Відповісти
Жахливо, що своє право на спадщину треба доводити в суді
Відповісти
Нічого, потім кашлянув батюшкам і гріхи прощено! І сміх і гріх…
Відповісти
Бабло побіждає зло!
Відповісти
Синок достойний батька той теж так поступав
Відповісти
Останні новини
Підробка документів щодо спадщини луцького бізнесмена Джулінського: хто за цим стоїть. ВІДЕО
18 листопад, 2021, 15:40