У Луцьку виявили дві автівки з «липовими» номерами кузова

У Луцьку виявили дві автівки з «липовими» номерами кузова
Вчора, 18 листопада, під час несення служби на стаціонарному посту "Цумань", що на автодорозі Н-22 (Устилуг — Луцьк — Рівне), за порушення ПДР поліцейські зупинили автомобіль BMW 330D.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Під час перевірки документів та номерів агрегатів, патрульні виявили втручання шляхом напилення в VIN-код вище вказаного транспортного засобу.

Згодом під час патрулювання на вулиці Шевченка, що у Луцьку, інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Golf, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час перевірки документів на транспортний засіб, патрульні виявили можливу підробку. Також під час перевірки серійного номера кузова, поліцейські помітили пошкодження лакофарбового покриття та місця, де проглядається факт "переварення" кузова.

В обох випадках поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. А на керманичів склали адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бачив,як гольфа штурмили,і їх ще туєва хуча по місту їздить.Двійників навіть видно,зазвичай реєстрація іншої області,машина новіша а номера старішого зразка.
Відповісти