Волинське телебачення транслюється в Цумані «у цифрі»

Волинське телебачення транслюється в Цумані «у цифрі»
Мешканці селища Цумань Ківерцівського району відтепер можуть переглядати програми Волинського телебачення обласної держтелерадіокомпанії в аналоговому режимі.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

«Завдяки співпраці облдержадміністрації та Волинської філії Концерну РРТУ багаторічні масові звернення мешканців Ківерцівського району до влади різних рівнів щодо трансляції місцевих регіональних телепрограм зрештою вирішені позитивно», - кажуть чиновники.

Суть скарг стосувалася технічних обмежень у доступі до волинських телесигналів. Досі цуманчани через технічні проблеми були змушені переглядати не волинське, а хіба що Рівненське обласне телебачення.

І ось із 16 лютого близько 50 тисяч жителів Цумані та навколишніх сіл отримали можливість приймати сигнали аналогового телемовлення Волинської державної телерадіокомпанії на 41 ТВ каналі.

У планах співпраці – розширення мережі цифрового телебачення Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де тут "цифра"??? :)))
Відповісти
Все правильно відмічено. Написано ж "в цифрі". Коли в державі говорять "как космические корабли бороздят просторы вселенной", про те, що вже в 2013 році вся Україна дивитиметься програми в цифрї - до Цумані аналог ВТ дійшов на початку 2012-го. От і "в цифрі")
Відповісти
Останні новини
Волинське телебачення транслюється в Цумані «у цифрі»
17 лютий, 2012, 11:06