Як «Волинь» обіграла донецьких. ФОТО

Як «Волинь» обіграла донецьких. ФОТО
Перемога «Волині» над донецьким «Металургом» - 70-а перемога Віталія Кварцяного у чемпіонатах України.

Також перемога дозволила лучанам закріпитися у середині турнірної таблиці й з оптимізмом чекати продовження чемпіонату, який відновиться після паузи, викликаної матчами національних збірних, - повідомили у клубній прес-службі.

Нагадаємо, лучани перемогли донецьку команду з рахунком 1:0.

Цікавий факт – три останні матчі «Волинь» проводила у дні релігійних чи загальнодержавних свят й жодного разу не програла (19 серпня і 1 вересня у Луцьку, 24 серпня – у Полтаві).

Окрім дебютного голу Дмитра Козьбана в Прем`єр-лізі, матч запам’ятається й кількома іншими статистичними новинками. «Волинь» вперше вдома обіграла донецький «Металург» в елітному дивізіоні. Це дозволило лучанам набрати 300-е очко в рідних стінах.

Крім того, це 70-ий поєдинок «Волині» на «Авангарді»,у якому команда не пропустила у свої ворота. А ще це 70-а перемога Віталія Кварцяного у чемпіонатах України. Перервалася й безвиграшна серія «Волині», яка досягла 5 матчів (+0=2-3, 5:14).

Статистика матчу свідчить про певну перевагу донецького «Металурга». Лучани подали тільки три кутові проти семи у донеччан. «Волинь» вдарила по воротам 10 разів, з них в рамку влучило чотири удари.

«Металург» перестріляв господарів – 15 ударів з них сім у рамку воріт Неділька. Відсоток володіння м’ячем такий: 41% у «Волині» проти 59% у «Металурга».

Гру «Волині» відзначив сайт Footboom.com, зарахувавши її голкіпера Віталія Неділька до символічної збірної туру.

«Він став героєм матчу: якби не відмінна реакція Віталія на підступні удари Алешандру, активність Лазіча та різкість Даніеля, - то м’яч, який забив Козьбан, лучан не врятував би. В першому таймі команда Кварцяного грала, в основному на відбій, і Неділько постійно перебував в ігровому тонусі, часто вступаючи в гру. 31-річний воротар грамотно керував діями своїх партнерів під час стандартних розіграшів біля своїх воріт, а ще став автором гольового пасу під час атаки, яка призвела до голу у ворота Паньківа», - пояснює сайт свій вибір.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а рахунок то який????
Відповісти
1-0 в нашу користь )
Відповісти
ГЕРОІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
гол!!!1)
Відповісти
Останні новини
Як «Волинь» обіграла донецьких. ФОТО
02 вересень, 2013, 16:49