Сергій Шапран: алюміній та його виробництво в Україні*

Сергій Шапран: алюміній та його виробництво в Україні*
Широке використання алюмінію змушує його виробників дбати про якість матеріалу. Адже це один із найпопулярніших матеріалів, який використовують для виробництва різної алюмінієвої продукції.

У промисловості алюміній вважається дуже потрібним матеріалом, він має безліч переваг, таких як:

• гарна жароміцність, що дозволяє працювати з високими температурами;

• екологічний та безпечний метал;

• має тривалий термін експлуатації.

В Україні добре розвинена промисловість та машинобудування. Це ті сфери, де виробництво без алюмінію просто неможливе. Засновник Броварського алюмінієвого заводу Сергій Шапран на особистому досвіді переконався, наскільки важливою для виробництва є якість алюмінію. Адже підприємство вже не перший рік займається виготовленням різної алюмінієвої продукції як вітчизняних, так і закордонних замовників.

Безперечно, як і в будь-якому бізнесі, тут є свої складнощі. Адже для того, щоб вироби, що виготовляються, вийшли високої якості, необхідно закуповувати боксити, які містять більше 50% алюмінію. Однак не варто забувати, що боксити потребують переробки, а це означає, що доведеться витратити чималу кількість електроенергії.

В Україні саме велике споживання електроенергії впливає на вартість алюмінієвих деталей. Шапран Сергій та його команда доклали чимало зусиль для того, щоб відкрити компанію Броваритеплоенергія. Це дозволяє заводу не перейматися використаним ресурсом, оскільки електро- і теплоенергія поставляється без перебоїв.

Це має важливе значення, оскільки Броварський алюмінієвий завод співпрацює з багатьма країнами світу. Це досить добрий показник для українського промпідприємства. Виробництво не може бути зупинено через віялові відключення, не може підняти ціну через проблеми з електроенергією. Саме тому Броваритеплоенергія дає можливість Броварському алюмінієвому заводу постачати якісні товари без зупинок.

Щоб вироби відповідали всім міжнародним вимогам, на території заводу було відкрито лабораторію, де проводиться перевірка продукції на відповідність нормам та ГОСТу.

Зараз Броварський алюмінієвий завод займається постачанням виробів як на території України, так і за кордон. Найближчим часом підприємство збирається співпрацювати зі США, а також країнами Близького Сходу. Попри епідемію коронавірусу, завод функціонує у звичайному режимі без перебоїв, що дозволяє забезпечувати замовників готовою продукцією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сергій Шапран: алюміній та його виробництво в Україні*
20 листопад, 2021, 09:56