Професійні послуги з металообробки*

Професійні послуги з металообробки*
Створити з металевої заготовки деталь, з точними параметрами, особливо складної геометрії - процес трудомісткий, що потребує концентрації. Якщо на вашому виробництві необхідні деталі складної форми, замовити їх виробництво ви можете у компанії ТОВ «ДИС-ГРУПП».

Високотехнологічна металообробка деталей будь-якої складності


Гарантією високої точності деталей, повної відповідності вимірам та геометрії є використання обладнання з числовим програмним управлінням. Завдяки можливості точного програмування всіх параметрів деталі виходять ідеально рівними, відповідають заданим розмірам.

Оскільки технологічний процес з виробництва максимально автоматизований, виключається людський чинник, скорочуються до мінімуму можливі помилки. Замовники компанії можуть бути на 100% упевнені, що отримають якісні вироби із металу.

Компанія ТОВ "ДИС-ГРУПП" пропонує широкий спектр послуг:

• фрезерна обробка деталей на верстатах з ЧПУ;
• лиття під тиском;
• шліфування металу;
• токарні роботи;
• обробка на шестишпиндельних верстатах;
• дротяна електроерозія;
• виготовлення штампів та прес-форм;
• виготовлення деталей нестандартної форми, на індивідуальні замовлення.

Якщо верстати мають програмоване керування, це не означає, що за ними може працювати будь-яка людина. Від оператора потрібно знання всіх програм, особливостей конкретного обладнання, щоб отримані деталі були точно розміром і без дефектів. На виробництві "ДИС-ГРУПП" працюють оператори з великим досвідом роботи та високим рівнем кваліфікації. Всі оператори мають комп'ютерні технології, що дозволяє віртуозно керувати верстатами.

Як відбувається обробка замовлень у ТОВ "ДИС-ГРУПП"?


Оскільки для підприємства є повний виробничий цикл, всі етапи виконуються виключно силами співробітників компанії, без залучення підрядників. За роки роботи всі етапи вивірені до автоматизму, навіть виготовлення складних нестандартних деталей не викликає складнощів.

Для виробництва замовлення можна подавати креслення, 3D модель або готовий зразок. Цих даних достатньо для запуску проекту у виробництво. Якщо під час підготовчих робіт виникають спірні питання, обов'язково уточнюються у замовника. Тільки після затвердження замовлення починається виробничий етап. При необхідності співробітники компанії виїжджають на об'єкт для зняття вимірів.

На вироблені деталі надається гарантія, термін якої залежить від типу виконаної роботи та специфіки продукції.

Роботи з обробки металевих деталей виконуються у будь-якому обсязі: разові чи серійні. Для оптових замовників, які регулярно замовляють великі партії, надаються вигідніші умови.

Вибираючи послуги металообробки в ТОВ "ДИС-ГРУПП", ви гарантовано отримуєте високу якість деталей, оперативне виконання замовлень за доступною ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.