Якість та функціональність: як обрати свою ідеальну кухню*

Якість та функціональність: як обрати свою ідеальну кухню*
Роблячи ремонт та облаштовуючи свій будинок, кожен рано чи пізно зіткнеться з необхідністю вибору меблів. Адже завжди хочеться, щоб меблі були не тільки красивими, а й функціональними. І найбільш актуальною функціональність є саме при виборі меблів на кухню. Кухня – місце, де ми проводимо більшу частину часу, тому все має бути максимально зручно розташоване. Але й про якість забувати не варто. Як правильно підібрати кухню?

Критерії під час вибору


Кухня - місце, де є вода і високі температури, а це означає, що матеріал, з якого виготовляються меблі, повинен бути відмінної якості та не боятися впливу пари та води. Саме тому першим критерієм при виборі має стати саме матеріал. На сьогодні є кухні з плівкового мдф, натурального дерева, фарбованого мдф, пластику в алюмінієвому профілі, мдф в рамці AGT.

Немало важливу роль відіграє комплектація. У каталозі можна вибрати різні варіанти ящиків і зібрати їх в єдину кухню. Однак розміри секцій досить обмежені, і є ймовірність того, що ви не зможете набрати кухню, яка ідеально підійде вам за розміром. Найкращим варіантом все ж таки будуть меблі для дому на замовлення. Так, ви отримаєте меблі, які ідеально заповнять простір, а складаються з таких секцій, які ви захочете.

Щодо кольору, то тут все індивідуально. Однак все ж таки необхідно враховувати такі нюанси як розмір приміщення та освітлення. Для невеликих кухонь ідеально підійдуть світлі кольори, для кухонь побільше можна вибрати й щось темніше або яскравіше.

Теж стосується і стилю, в якому виконані меблі. Але й у цьому питанні потрібно бути обережним. Меблі на кухню купуються не на 1 рік, а мода досить мінлива. І якщо сьогодні багато людей віддають перевагу стилю хай-тек, то через пару років він може виявитися зовсім неактуальним.

Вибираючи кухню слід якомога детальніше продумати всі дрібниці та нюанси. Де буде розташована сушарка для посуду, духова шафа, мийка та варильна поверхня. Адже якщо говорити, наприклад, про диван, то в більшості випадків його можна пересунути. З кухнею набагато складніше. Виготовляється вона найчастіше від кута до кута строго за розмірами, а стільниця монолітна. Тому поміняти шафи подекуди або пересунути кухню – завдання досить складне.

Нехай ваша кухня буде втіленням якості, функціональності та гарного дизайну!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.