У Зміїнці збудують ТРЦ

У Зміїнці збудують ТРЦ
Двом підприємцям надали в оренду гектар землі у селі Зміїнець для будівництва торгово-розважального центру.

Відповідні проекти рішень ухвалили депутати Луцької міської ради під час засідання чергової сесії міськради, пише ІА Волинські новини.

Зокрема, ділянку, площею 0,4842 га, кадастровим номером 0722883700:03:001:0097 надали в оренду Третякову Сергію Вікторовичу. А ділянку площею 0,5158 га, кадастровим номером 0722883700:03:001:0091 – Іовенко Інні Вікторівні. Обидві ділянки є суміжними та їхня загальна площа складає гектар.

Обидва підприємці висловили намір збудувати на цих територіях торгово-розважальні центри. Чи буде це єдиний комплекс, чи різні споруди – поки невідомо.

У Сергія Третякова оформлене право власності на незавершене будівництво торгового приміщення на цій ділянці. А в Інни Іовенко – право власності на незавершене будівництво критого залу для ярмарків на підставі договору дарування.

Обидві земельні ділянки в селі Зміїнець надані на умовах оренди строком до 1 січня 2023 року. Підприємці мають укласти з міською радою договори оренди. Рішенням міськради орендну плату встановлено в розмірі подвійної ставки земельного податку, що становить 6% нормативної грошової оцінки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.