Як викликати евакуатор і скільки це коштує*

Як викликати евакуатор і скільки це коштує*
Кожен водій знає, що на дорозі може трапитись будь-що. І добре, якщо це невелика поломка, яку можна виправити самостійно. А що робити, якщо ваш транспортний засіб зовсім вийшло зі строю та їхати на ньому далі неможливо.

У таких випадках на допомогу приходить компанія Автосос яка надає послуги евакуатора. Телефон подібної компанії повинен буди у кожного водія, адже не завжди можна підключення до мережі інтернет. Краще заздалегідь та на всякий випадок зберегти номер у своєму телефоні.


Правила виклику евакуатора


Треба розуміти, що під час виклику евакуатора існують певні правила. Саме від виконання їх залежить функціональність та потужність техніки, яка приїде вам на допомогу. Не вся техніка може виконати ті чи інші функції, тому диспетчеру треба надати максимально детальну інформацію, а саме:

• де знаходиться пошкоджений автомобіль та чи нема на шляху перепон;

• марку, вагу та габаритні розміри автомобіля;

• в якому стані знаходиться автомобіль та чи потрібні якісь додаткові маніпуляції (підйом з яму чи водойми, буксирування та ін.)

Лише отримавши повні дані оператор буде в змозі підібрати та направити до вас потрібну техніку. А це в свою чергу заощадить час та кошти, а також забезпечить максимальну якість надання послуги. Пам’ятайте, що послуги евакуатора надаються цілодобово, тому не треба ждати до ранку, щоб зателефонувати в компанію.

У чому полягають послуги евакуатора


Евакуатор – це швидка допомога автомобілю, якій опинився в скрутному становищі. Евакуатор допомагає поставити на колеса автівку, що перекинулась чи дістати транспортний засіб з кювету. Але це не всі ситуації, коли може знадобитись допомога подібної служби. Ваша автівка може бути затиснута іншими на паркувальному майданчику, чи стати учасником ДТП. У будь-якому разі необхідність виникає тоді, коли ви не маєте змоги далі самостійно рухатись на автомобілі. Це може бути якась значна поломка, чи прокол двох чи більше коліс.

Стільки коштує виклик евакуатора


Не треба вважати, що вартість евакуатора досить велика. Часто вона становить набагато менше, ніж потім виправляти помилки самостійного транспортування пошкодженої автівки.

В цілому вартість буде залежати від складності ситуації, а усі тарифи не містять жодних прихованих націнок. Одним з головних факторів становить відстань. Тому під час виклику ви зможете дізнатися приблизну вартість послуги, якщо максимально точно надасте інформацію щодо вашого місцеперебування.

Якщо виникла проблема на дорозі, не слід зволікати. Треба одразу телефонувати до компанії та швидко вирішувати проблему.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як викликати евакуатор і скільки це коштує*
24 листопад, 2021, 12:45