У «червоній» зоні відвідуваність торгових закладів впала на 90%, – луцька підприємиця

У «червоній» зоні відвідуваність торгових закладів впала на 90%, – луцька підприємиця
Попри те, що минає третій тиждень у червоній карантинній зоні, волинський бізнес не зміг повноцінно пристосуватися до роботи у нових умовах: значно впала відвідуваність закладів і зменшилися продажі.

Про це розповіла керівниця ГО «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу «Бізнес-Волинь» Тетяна Біскуп під час інформаційного марафону «Життя в червоній зоні» від волинських медіа 25 листопада, пише 12 канал.

«Продажі просіли. Трохи краще себе почуває сегмент інтернет-торгівлі, тому що вони мають свого покупця, а те, що в оффлайні, на рівні витягнутої руки, досить сильно впало. Це можна відслідкувати і за обігом, і просто йдучи вулицею. Можемо бачити, що особливо у промисловій групі товарів дуже сильно впали продажі», – сказала Тетяна Біскуп.

За її словами, у підприємців виникають проблеми з підбором персоналу.

«Однією з вимог останнім часом перед професійними якостями виявилася наявність «зеленого» сертифіката», – зауважила підприємиця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А про що це говорить? Люди плювати хотіли на вакцинацію і вирішили відсидітись, а там пронесе і попремо далі соватись і наражати оточуючих! Менталітет такий, нічого не поробиш, а підприємці не про здоров'я нації думають, а про прибутки і на "червону зону" жаліються! Вже геть все у головах перекрутилось! Здоровий глузд геть відсутній :(
Відповісти