На Волині влада за 8 місяців не знайшла грошей на аварійний дитсадок

На Волині влада за 8 місяців не знайшла грошей на аварійний дитсадок
Мешканці чотирьох сіл Турійського району просять владу профінансувати ремонт Гайківського дитсадка, на який гроші пообіцяли на початку 2013 року.

Відповідний запит під час сесії Волиньради озвучив депутат Олександр Пирожик.

Так, до нього звернувся представники територіальної громади сіл Гайки, Ягідне, Руда, Замости Гайківської сільської ради.

У своєму зверненні вони порушують проблему аварійного стану даху та стелі дитсадка у селі Гайки та нагальної необхідності проведення капітального ремонту його приміщення, заледве через відсутність якого дитсадок працює заледве на половину від можливостей та потреби.

За інформацією, наданою заявниками, типове приміщення дитсадка (1967 року здачі в експлуатацію) наразі використовується в межах 50% його площі. Дитсадок наразі приймає 15 дітей, іще більше десяти охочих прийняти не може, бо їх немає де покласти спати – з типової спальної кімнати зроблено кімнату для ігор та навчання.

Цей об'єкт внесли до двох обласних програм 2013 року, але й досі гроші не надійшли.

"Хоча найкращий час для цього катастрофічно втрачається, вже настав осінньо-зимовий період, попереду – сезон дощів та опалювальний сезон, а ремонт даху, стелі та її утеплення так і не зроблені", - кажуть заявники.

Тож, Пирожик попросив голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука повідомити: в які терміни буде забезпечене виконання програм, за якими мали виділятися гроші на дитсадок та хто відповідатиме за невиконання цих програм у частині проведення капітального ремонту дошкільного навчального закладу села Гайки.

Депутати запит колеги підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
грошей нема! всі гроші пішли на центр бумажок(ЦАП)
Відповісти
Останні новини
На Волині влада за 8 місяців не знайшла грошей на аварійний дитсадок
03 вересень, 2013, 12:37