Свободівці звинувачують голову Волинської ОДА в нечесності

Свободівці звинувачують голову Волинської ОДА в нечесності
Депутат Волинської облради Олександр Пирожик стверджує, що губернатор Волині Борис Клімчук надав неправдиву інформацію про те, що навчання в аварійній школі у селі Осівці Камінь-Каширського району відновилося і відбувається в звичному режимі.

Про це він заявив під час засідання сесії 3 вересня 2013 року.

За словами свободівця, під час пленарного засідання голова Волинської ОДА Борис Клімчук, порушуючи регламент, прокоментував його депутатський запит щодо незадовільних умов навчання школярів та необхідність будівництва нового приміщення школи в селі Осівці Камінь-Каширського району. Зокрема, очільник ОДА сказав, що навчання у школі повністю відновилося і проблема вирішена.

«До мене по телефону звернулися люди із села Осівці, які дивляться пряму трансляцію сесії Волинської облради. Їх обурило, що голова Волинської ОДА Борис Клімчук відверто збрехав про те, що аварійна школа відновила свою роботу, і діти пішли на уроки. Ця інформація не відповідає дійсності. Тому прошу Бориса Клімчука не вводити громаду в оману та не поширювати неправдиву інформацію», ‒ зазначив у виступі Олександр Пирожик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що Боря перший раз вводить в оману ,пора вже було б звикнути
Відповісти
Борис обманює не вперше, але про це слід постійно і в голос говорити! Брехун - є брехун!
Відповісти
дітям ходити до школи? Знайшли обовязок....
Відповісти
Якщо б кошти на дорогу біля хати дочки - то так, а на школу дітям на поліссі - то ні!
Відповісти
Бреше він навіть тоді коли дихає! Ви на планьорці його були, а наякихось урочистостях тіпа до Дня незалежності, таке враження ніби попав у срср. Хозяйська дитина, зарас він ще на Вишкові заробить пару мільйончиків, туди касу вже завіс.
Відповісти