М’ясорубки: де купувати і які основні правила вибору*

М’ясорубки: де купувати і які основні правила вибору*
Кухня – це те місце, де ми проводимо дуже багато часу і логічним буде облаштувати його максимально комфортно, тим паче сьогодні існує дуже багато різноманітних приладів, які значно полегшують нам життя. І одним з таких предметів є м’ясорубка. Адже мало хто відмовиться від смачних котлет чи власноруч зроблених пельменів. Але запорукою таких смачних страв є гарно зроблений фарш. Тому обирати м’ясорубку треба ретельно. А бути впевненим в якості можна лише придбавши товар на офіційному сайті Tefal.

Як правильно обирати


М’ясорубка Tefal https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Мясорубки/c/Chopper – зручність, функціональність і якість в одному девайсі. І лише купуючи на офіційному сайті ви можете бути впевнені в тому, що отримаєте дійсно якісний товар з гарантією від виробника. А також у вас буде можливість у випадку необхідності здати техніку на обмін чи ремонт згідно з європейськими стандартами.

Але як правильно обрати м’ясорубку. Існує декілька правил та порад.

1. Потужність. Це той показник, на яку звертають увагу перш за все. І хтось скаже що і 300 Вт достатньо, але оптимальним показником слід вважати 500-90 Вт. Однак слід врахувати ще й те, що потужність може бути номінальною та максимальною. Важливо, щоб зазначена була саме номінальна потужність.

2. Продуктивність. Це теж дуже важливий показник. Але тут все залежить від ваших цілей. І якщо ви готуєте не дуже часто, то можливо вам буде достатньо потужності 1 кг/хвилину. Якщо у вас велика родина і ви часто готуєте з фаршу, то обирайте м’ясорубку з потужністю більш ніж 2 кг/хв.

3. Матеріал корпусу. Щодо цього параметру, то найбільш надійними слід вважати м’ясорубки які зроблені з металу ніж з пластику. Але металеві мають вищу вартість. А ось пластикові потребують більш ретельного та обережного використання та вони менш теплостійкі. Тому краще обирайте металеві прилади. Це надійніше та екологічно чистіше.

4. Насадки. У кожній м’ясорубці як правило є декілька насадок. Між собою вони відрізняються розміром отворів, а це в свою чергу впливає на форму перероблених продуктів. Тому не дивно, що чим більше різноманітних насадок, тим більше можливостей. Можливо надалі докупити насадки, але тут потрібно бути уважними. Не всі насадки можуть підійти під ваш девайс.

5. Виробник. Здається це не важливо, але це не так. Перевагу потрібно віддавати лише надійному та перевіреному виробнику, такому як Tefal.

6. Додаткові параметри. При виборі ви також можете врахувати максимальний час безпереривної праці, висоту приладу, довжину шнура та ін.

Щоб обрати ідеальний прилад треба врахувати все. Це стане запорукою зручного користування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.