Нагородили військового з Волині, який пробіг 270 кілометрів

Нагородили військового з Волині, який пробіг 270 кілометрів
Командир 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого полковник Олександр Охріменко на плацу військової частини урочисто привітав та нагородив військовослужбовця Миколу Лугового, який присвятив свій безперервний 27-годинний забіг із Володимира до Львова і в зворотному напрямку 7-ій річниці створення бригади.

Про це повідомляють на сторінці бригади.

Командир бригади подякував військовослужбовцю за визначне спортивне досягнення, яке в черговий раз прославило Князівську 14 окрему механізовану бригаду.

«Від себе особисто та від усього особового складу військової частини висловлюю Вам вдячність за проведений ультрамарафон, присвячений 7-ій річниці створення нашої Князівської бригади, яку ми відзначаємо 10 грудня, за вміння визначати цілі і за наполегливість у їх досягненні. Бажаю Вам подальших спортивних звершень на славу нашої військової частини та Збройних Сил України!», – наголосив полковник Охріменко, нагороджуючи Миколу Лугового Грамотою командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Наразі, після короткої перерви, Микола Луговий уже відновив тренування і виношує плани про новий ультрамарафон, на цей раз – на 400-кілометрову дистанцію.

Нагадаємо, що військовий пробіг 270 кілометрів, щоб привітати свою 14 ОМБР з днем народження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.