Буча у Волиньраді: в голови забрали картку. ВІДЕО

Буча у Волиньраді: в голови забрали картку. ВІДЕО
У Волинській облраді розгорівся конфлікт через те, що за кандидатуру Петра Олешка на посаду ректора ВІППО проголосувала картка депутата Богдана Дівнича, а його не було в залі.

Інцидент трапився під час 2-ого пленарного засідання 20-ої сесії облради 3 вересня.

Через нібито «нелегітимне», на думку опозиціонерів, прийняте рішення щодо питання призначення ректора ВІППО у сесійній залі здійнялася «буча».

Так, свободівець Святослав Боруцький підійшов до президії і вийняв з електронної системи голосування «РАДА» картку голови Волинської облради Володимира Войтовича.

Фото: Мирослав Ватащук
Фото: Мирослав Ватащук


А депутати Ігор Гузь, Олександр Пирожик, Олександр Бик підійшли до президії та трибуни і почали разом із Боруцьким сперечатися із членами президії, закликаючи депутатів покинути залу.

Після гучних суперечок зі словом до присутніх звернувся депутат Борис Загрева. Він запропонував Володимиру Войтовичу «змінити тон до депутатів».

Мовляв, це голова облради «перегрів ситуацію», коли не дав перерву, про що просили опозиціонери.

«Ви були нормальним головою. Поверніться до нормальних підходів до роботи», - закликав Загрева.

Володимир Войтович оголосив 20-хвилинну перерву, після якої запросив голів фракцій і груп зібратися у прес-клубі облради у середу, 4 вересня о 9:00 для обговорення питань, через які виникла суперечка під час сесії.

А вже після цього Володимир Войтович запропонував продовжити сесію 4 вересня о 10:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позор опозиції, чесно (
Відповісти
Так правильно: Позор Батьківщині, чесно (
Відповісти
Реально взяли Бориса за бороду) Молодці!
Відповісти
Скоро лише Свобода шумітиме, навіть інтересу БЮТу Свобода захищає.
Відповісти
Про який БЮТ ви говорите, ця фракція вже давно розпалася! Вона ні на що не впливає, а більшість її членів голосує як регіонали.
Відповісти
Ось так шість депутатів від своборди ставлять раком всіх інших! Так тримати! Але мене цікавить що було б якби нациків було 40 !!!!)))
Відповісти
Незабувайте що Гузь не в Свободі а в Батьківщини, хоча це нічого не міняє. За такими як Гузь та Свобода майбутнє України
Відповісти
справжня ГАНЬБА несправжньому ГОЛОВІ облради.
Відповісти
ХОча мені відверто не подобається гузь та здебільшого "припаморочені" свободівці та сьогодні я вважаю вони були праві!!! і соромно пану Борису з його дипломатичним досвідом і головне БІЛЬШІСТЮ!!!, що так вирішили цей конфлікт... програли вмійте відступтти щоб знову перемогти...
Відповісти
Саме так мають боротися апазіціонери! Ніфіга робити не тямлять окрім пікетів, страйків. А Гузь на цьому знається. Цікаво, а цей безробітний депутат за які гроші заправляє куплену Сонату Хюндай?
Відповісти
Купила Сонату його жінка, і зарплату вона має 3850грн. так що і чоловіка утримує і на пальне вистачає...
Відповісти
нова соната коштує понад 200 штук то при такій зарплаті жінці та йому потрібно не їсти не пити і не вдягатись і не заправляти її понад чотири!!!! роки! :) а бабки думаю зрозуміло де... трошки грошей від опозиції потягнув трошки івахів дав щоб не патякав... і "опозиціонерити" далі можна...
Відповісти
А ти свідком був коли Івахів давав Гузю гроші?
Відповісти
Ні тому і питаю звідки в безробітного такі гроші***
Відповісти
Якщо владні мужі відкрито фальшують голосування, а закон проти них не діє, єдина альтернатива проти таких речей є груба фізична сила - це без варіантів. Та питання до анонімних коментаторів. Якщо ви претендуєте на роль знатоків, виражаєте справедливу думку, чому тоді ховаєтесь за придуманими ніками ( хоча при бажанні вирахувати по ip-адресі коментатора не складно) Складається враження що основна маса критикуючих (позор!!! ганьба!!! і т.д.) живуть за правилом: ,, Я за твоєю спиною... за тебе грудьми стану!'' Згадайте слова А. Галича:, Не бойся тюрьмы,. Не бойся сумы,. Не бойся ни мора, ни глада,. А бойся единственно только того,. Кто скажет: я знаю, как надо''
Відповісти
ПУШКАРСЬКИЙ ЮРІЙ
Відповісти
"...хоча при бажанні вирахувати по ip-адресі коментатора не складно."-рефлексы кегебиста.
Только не понятно, как "хватать и не пущать", при динамическом IP и регистрации мыла вне укр.?
Реальная регистрация-демонстрация лояльности.
Відповісти