На Нововолинських АЗС, попри заборону, вночі продають спиртне, ‒ «Свобода»

На Нововолинських АЗС, попри заборону, вночі продають спиртне, ‒ «Свобода»
Попри заборону продавати спиртне з 23:00 до 08:00 години ранку на АЗС Нововолинська саме о цій порі можна без проблем придбати пляшку спиртного.

Про це 30 серпня під час сесії Нововолинської міської ради розповів депутат-свободівець Володимир Власюк і озвучив запит до Нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова з вимогою вжити всіх необхідних заходів щодо вирішення даної ситуації, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

Уже майже два роки у Нововолинську діє офіційна заборона на продаж алкоголю з 23:00 до 08:00 у стаціонарних об’єктах торгівлі та малих архітектурних формах. Однак, не на всі цього дотримуються.

Як зазначають у партії, реагуючи на скарги мешканців міста, депутати фракції ВО «Свобода» змогли без проблем після 23:00 купити пляшку алкгольного напою на АЗС «Лукойл». На вимогу депутатів видати чек, що посвідчує покупку товару, їм у грубій формі відмовили і запропонували звернутися по чек о восьмій годині ранку.

«Чому ж одним підприємцям «дозволено» продавати алкоголь у нічний час, а іншим ‒ зась? Невже це подвійні стандарти для обраних? Тому прошу вас, відповідно до даних вам повноважень, вжити всіх необхідних заходів щодо вирішення проблеми по суті та притягнути до відповідальності винних осіб. А також звернутися з офіційним листом від імені Нововолинської міської ради до адміністрації АЗС «Лукойл» дотримуватися правил благоустрою та не порушувати заборони нічної торгівлі алкоголем», ‒ йдеться у запиті Володимира Власюка до мера Нововолинська, який був підтриманий міською радою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Нововолинських АЗС, попри заборону, вночі продають спиртне, ‒ «Свобода»
03 вересень, 2013, 18:11