У Луцьку розвиватимуть творчість дошкільнят

У Луцьку розвиватимуть творчість дошкільнят
У кількох дитячих садочках обласного центру Волині працюватимуть центри дитячої творчості.

Про це йшлося 3 вересня під час прес-конференції з керівниками проекту «Суспільство втілення дитячих мрій», ‒ пише Волинський інформаційний портал.

Керівник програми Людмила Самчук розповіла, що програма – соціально орієнтований проект, покликаний сприяти дитячій творчості. За словами жінки, наразі в дитячих центрах, які покликані розвивати малюків, ‒ значні проблеми з фінансуванням. Тому громада і благодійники повинні допомагати дітям проявляти свої таланти.

Саме з такою метою була започаткована іменна програма «Суспільство втілення дитячих мрій». Її суть полягає в тому, що батьківським комітетам та опікунським радам дитсадків запропонують взяти участь у конкурсі на облаштування в навчальних закладах центрів дитячої творчості. Напрям підготовки дитини батьки можуть вибрати самі: це може бути як традиційне малювання, так і якась екзотична галузь. Тим закладам, які виграють грант, буде надано необхідне матеріально-технічне забезпечення ‒ мольберти, фарби абощо.

Конкурс триватиме протягом двох місяців, потім же організатори оголосять переможців. Орієнтовно це буде 5-6 ДНЗ, однак суму, яку планують витратити на програму, керівники поки що не визначили. Варто додати, що конкурс буде проводитися між батьківськими комітетами, їм же і надаватиметься матеріально-технічне забезпечення. Тобто, адміністрація садочків жодним чином не буде причетною до конкурсу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розвиватимуть творчість дошкільнят
03 вересень, 2013, 19:02