Надання «Почесного громадянина» Катерині Ващук ‒ ганьба для Волині, ‒ депутат

Надання «Почесного громадянина» Катерині Ващук ‒ ганьба для Волині, ‒ депутат
Надання народному депутату від Партії регіонів Катерині Ващук, яка голосувала за мовний закон Ківалова – Колесніченка, звання «Почесний громадянин Волині» є ганьбою для Волині, - вважає депутат Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Пирожик.

Нагадаємо, 3 вересня митрополит Ніфонт та Катерина Ващук стали почесними громадянами Волині.

«Сьогодні під крики «ганьба!» та з порушенням регламенту провладна більшість з допомогою «кишенькового» голови облради Володимира Войтовича присвоїла звання «Почесний громадянин Волині» людині, яка немає морального права його носити. Це – Катерина Ващук, народний депутат, яка голосувала за антиукраїнський закон Ківалова-Колесніченка. А потім, боячись відповідальності перед громадою краю за свій вчинок і як винагороду за нього від влади, отримала прохідне місце у списку Партії регіонів», - цитує Олександра Пирожика партійна прес-служба.

Крім того, свободівець акцентував увагу на тому, що сьогоднішнім голосуванням, до якого долучилася і частина депутатів від опозиції, було нівельовано сутність самого звання «Почесний громадянин Волині».

«На жаль, присвоєння звання нардепу-«регіоналу» Катерині Ващук чомусь підтримала значна частина фракції ВО «Батьківщина» у Волинській облраді, забувши про її «досягнення». Таке рішення свідчить про нівеляцію самого звання «Почесний громадянин Волині». Ще ніколи його не отримували люди, які зраджували українську мову. А це свідчить про політичну і ментальну деградацію провладної більшості Волинської облради і орієнтованих на неї депутатів», - підсумував Олександр Пирожик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, хто б і що б не говорив про заслуги Ващук, але вона, знають вже напевно всі голосувала і надалі голосує за всі законопроекти як з регіоналами так і з комуністами, дійсно це прикрий випадок, коли волинські депутати присвоюють такі почесні звання антиукраїнським і антиволинським депутатам,хайби яка гарна жінка вона не була, і як би свій бізнес не переписувала ні на яких родичів всеодно кожен з її виборчого округу знає хто вона і що вона "робить" і чим займається. І саме прикро що такі люди як Войтович і навіть заступник луцького мера Кравчук проголосували-ЗА. Оце ГАНЬБА.
Відповісти
добре знають.організатори континіумів,універсамів всього що хоч мало більш менш якусь вагу як при кучмі так і пізніше.і зараз не пасе задніх.литвин в житомирській ,вона тут.слава свиридам та ішим достойникам з батьківщин що мають її за лідера.полішук не розумнішає,батога жде..
Відповісти
також потім будуть позбавляти !!! Сором !!!
Відповісти
Депутати міста Вишневе Київської області у четвер на сесії своїм рішенням позбавили Петра Мельника звання "почесного громадянина Вишневого".
Відповісти
Тому що ці депутати відповідальні перед своїми виборцями, а наші - безвідповідальні.
Відповісти
Каждая профурсетка может стать почетным решалой Ога, Рга Облпред. А гражданином быть перед Волынью митрополит НИФОНТ заслужил! Он не менял свой церковный мандат НИКОГДА! А остальное - отребье!
Відповісти
Останні новини
Надання «Почесного громадянина» Катерині Ващук ‒ ганьба для Волині, ‒ депутат
04 вересень, 2013, 08:57