У луцькому коледжі ‒ нова кафедра

У луцькому коледжі ‒ нова кафедра
У Луцькому педагогічному коледжі відкрили нову кафедру.

Тут з'явилася кафедра словесних дисциплін., - пише Волинська правда.

Новостворена структура виникла на базі циклової комісії викладачів словесних дисциплін, яку багато років очолювала Наталія Дмитренко. Першим завідувачем кафедри став кандидат філологічних наук, доцент Микола Мартинюк (на фото). Нагадаємо, що він, літературознавець, поет і прозаїк, очолює видавництво «Твердиня».

Відомо, що з-поміж 21 «кафедрала» статус кандидатів наук має більше 5 викладачів, частина – готують дисертації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше пяти це скільки? І шо це за виш такий, який випускає молодших спеціалістів? ВИШ - це вища освіта, а молодші спеціалісти трохи не те
Відповісти
Більше п'ти - це сім. Просто двоє з них - сумісники.
Відповісти
З яких це пір педколедж почали вважати вишем?
Відповісти
Дякуємо. Виправили
Відповісти
"виникла на базі циклової комісії викладачів словесних дисциплін" - не могу понять это что-же за "циклическая комиссия" или мои знания "мовы2 столь скудны???
Відповісти
ВИШ тому що там дають неповну вишу освіту рівня "бакалавр"
Відповісти
Журналісти, невже немає більш переконливих новин і подій? Ну і Мартинюк такий науковець....стукач і провокатор. Про це всі знають. Тепер і коледж відчує!
Відповісти
Прочитайте друге речення першого абзацу на Волинській правді. Мабуть, сам Микола Іванович (той, що Перший заф. каф.)і написав. Коля, для чого тобі стільки слави? І кіно про себе, і стаття(не одна !)про себе...і все з великими, з достойниками.Якось аж сумно...
Відповісти
А ви подивітся що в соц-мережах він виробляє?
Відповісти
Не заздріть. Микола Іванович талановита людина, котра реалізувала себе в багатьох напрямках: літературі, науці, видавничій справі, педагогіці. Професіонал і відповідальний фахівець. Думаю педколедж тільки виграє від такого призначення. Вітаю, Миколо Івановичу! Нових успіхів. А на задрісників можете не зважати.
Відповісти
Справді? Радію, що МІМ має таких друзів як Українець (якщо це не псевдо самого МІМ), але погоджуюся з Лучанином.
Відповісти
Дуже просто вести анонімні дебати. А ви не пробували позвонити самому МІМу і сказати йому все по телефону в очі? Не ховаючись. Може, він давно жде і відповість на все, що вас мучить стільки часу, якщо ви тиждень під ряд слідкуєте за коментами на нього. А, може, він ваших послань не читав, то прочитає і зробить висновки. Спасіть заплутавшуся душу, як ви так за неї переживаєте.
Відповісти
Коля - супермен! "Доцент двох університетів", Шевченківська премія за ним плаче, ридає. Як педагог - де зреалізувався? Як науковець - поза конкурсом.... Просто Світоч волинської культури! Літературна Козлятинщина!Вдячні Полішуки
Відповісти
Останні новини
Міста-привиди Китаю. ФОТО
04 вересень, 2013, 11:17
У луцькому коледжі ‒ нова кафедра
04 вересень, 2013, 11:16