Іноземний бізнес не боїться Волині, ‒ заступник губернатора

Іноземний бізнес не боїться Волині, ‒ заступник губернатора
Бізнесмени-іноземці довіряють Волині, бо за 2012 рік інвестували в регіон 1,2 мільярда гривень та майже 70 мільйонів доларів.

Про це заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв розповів у телепрограмі «Акценти».

«Це свідчить про довіру іноземних інвесторів до нашої країни та Волині зокрема. Такого результату вдалося досягти завдяки реформування економіки та змінам у законодавстві. Недарма глава держави акцентує, що будь-яка реформа повинна створювати умови для зростання економіки, яке можливе тільки тоді, коли буде ріст інвестицій. Віктор Янукович постійно наголошує – зростання економіки не повинно обтяжувати простих громадян, тому, незважаючи на всі вимоги Міжнародного Валютного Фонду, тарифи для українців не підвищуватимуться», - зауважив Едуард Стоєв.

Заступник голови облдержадміністрації також наголосив, що сьогодні усі кроки влади спрямовані на зростання добробуту людей.

Він стверджує, що результати такої державницької позиції волиняни бачать щодня: у відремонтованих лікарнях та збудованих дитсадках, у реконструйованих школах і спортивних комплексах, освітлених дорогах.

«Попри світову кризу, ВВП держави поступово зростає. І найголовніше - маємо ріст заробітної плати і пенсії, які, звертаю вашу увагу, за три роки збільшились на 42,4% та 59% відповідно», - додав він.

«Сьогодні весь світ будує внутрішню політику шляхом партнерства держави і бізнесу. І наш Президент не випадково концентрує увагу на співпраці влади та бізнесу. На Волині чимало успішних прикладів: підприємства «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку та Хан-Електробау Україна у Нововолинську, які капіталізували землі та успішно ведуть бізнес в регіоні. Словом, держава створює умови та підтримує, а бізнес заробляє, платить податки та чесну офіційну заробітну плату», - резюмував заступник голови облдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Стоєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
або німці з ариканськими зарплатами.в китаї середня зарплата на іноземних заводах 400-500 дол.кромберг та шуб... біля 200-250.потому що і так добре..стоякі доповідають про пабєду..
Відповісти
Останні новини
Іноземний бізнес не боїться Волині, ‒ заступник губернатора
04 вересень, 2013, 13:15
Дощі в Україні ‒ до 8 вересня
04 вересень, 2013, 12:49