Башкаленко доручив навести лад із «квартирними чергами»

Башкаленко доручив навести лад із «квартирними чергами»
До 1 жовтня цього року в області повинна бути завершена робота зі створення Єдиного державного реєстру громадян, які потребують покращення житлових умов.

Таке завдання поставив перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко під час засідання профільної наради 4 вересня, ‒ пише Волинська правда.

Як проінформував заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва ОДА Володимир Бондарук, станом на 3 вересня в черзі на покращення житлових умов перебувають 14 565 волинян, з них лише 2072 наразі внесені до реєстру. В Луцьку у «квартирній черзі» стоять понад 9 тисяч мешканців, а до реєстру внесено лише 371, що становить 3,8%.

«Завершені ці роботи в Ратнівському, Турійському, Любешівському районах. На стадії завершення – у Володимир-Волинському, Шацькому та Іваничівському», – доповів Володимир Бондарук.

«Загалом ці черги формувались ще за радянських часів. Деякі люди перебувають в них 10-20 років, декого вже нема в живих. Тому уряд і ставить завдання сформувати цей Єдиний реєстр», – підкреслив перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лад і в Україні хай доручить своїм чудо працівникам.прийшов той кого ждали 2000 років..
Відповісти
Останні новини
Башкаленко доручив навести лад із «квартирними чергами»
04 вересень, 2013, 13:20