Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей. ВІДЕО

Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей. ВІДЕО
Попереду – найчарівніша пора року, коли в повітрі витає атмосфера дива. І поки усі лише починають підготовку до свят, благодійний фонд Степана Івахіва “Патріоти Волині” – на завершальному етапі традиційної акції для дітей. Щороку тисячі маленьких жителів області отримують новорічні подарунки від благодійників.

Про це пише 12 канал.

“Ця акція у нас вже триває десятий рік поспіль. Приємно, що щоразу кількість подарунків збільшується. Цьогоріч пакунки солодощів отримала 21 000 дітей. Це учні початкових класів, вихованці дитсадків, діти-сироти “, – каже директор благодійного фонду “Патріоти Волині” Павло Самолюк.

Підготовка до акції розпочинається задовго до самого свята – приблизно з середини осені. Бо ж завдання непросте: треба догодити найвибагливішим любителям солодощів.

Тепер же настав найвідповідальніший момент: усі ці пакунки відправляють до адресатів.

“Щороку ми їздили у навчальні заклади і безпосередньо передавали подарунки дітям під час їхніх новорічних заходів. Це наш улюблений етап цієї акції, відчувається справжнє свято: малеча в костюмах, з подарунками, лунають новорічні вірші та пісні. На жаль, через коронавірусні обмеження цьогоріч у заклади ми не поїдемо”, – розповідає Павло Самолюк.

Втім, без подарунків не залишать нікого. За солодкими пакунками приїхали десятки автобусів та автомобілів з різних куточків 21-го виборчого округу, яким опікується народний депутат Степан Івахів. Це місто Ковель, Ковельський, Шацький, Старовижівський і Ратнівський край.

“Шкода, що ми особисто не можемо передати пакунки і побачити реакцію дітей. Але наше головне завдання – подарувати атмосферу свята для малюків”, – каже Павло Самолюк.

Із цим завданням благодійники впоралися, певнить директорка ковельського дитсадка №1 Ольга Чепак.

“Протягом уже багатьох років фонд не забуває дарувати радість чужим дітям. Ми щиро вдячні і бажаємо тільки сили, здоров’я працівникам фонду та його засновнику Степану Івахіву. Надіємося що ця акція триватиме ще багато-багато років, бо діткам дуже важливо дарувати свято”, – зауважила Ольга Чепак.

“Приємно, що нашу працю цінують, нас чекають ті, кому ми готуємо подарунки. А ще нашу акцію підтримують – цьогоріч до підготовки подарунків долучилась команда партії “За Майбутнє”, – зауважив Павло Самолюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Благодійний фонд «Патріоти Волині» передав 21 000 подарунків для дітей. ВІДЕО
16 грудень, 2021, 10:45