Ідеальний подарунок під ялиночку – квартира у «Кyiv Sky»*

Ідеальний подарунок під ялиночку – квартира у «Кyiv Sky»*
Поряд з Київським майданом компанія «Єврохолдінг» будує житловий комплекс «Кyiv Sky». Це сучасний висотний житловий комплекс з витонченою архітектурою, для тих, хто цінує якість будови преміум-класу. Наразі зводять уже одинадцятий поверх 14-ти поверхової будівлі.

В період новорічних свят у «Кyiv Sky» можна придбати квартиру «Близниця» за акційною ціною 21 450 грн кв.м Ідеальний подарунок під ялиночку для щасливої сім’ї - 69 кв.м 3+ кім.

Створювати кулінарні шедеври на такій просторій кухні-вітальні і спостерігати романтичний схід сонця з горнятком кави на панорамній лоджії буде одним задоволенням. Площі достатньо, щоб облаштувати кімнату для двох діток або ігрову чи кабінет, якщо однієї дитячої достатньо. Роздільний санвулоз не обмежить вашого простору. А спальня для дорослих – комфортна та світла, з красивим панорамним виглядом.

Основні плюси життя у «Кyiv Sky»

Розвинена інфраструктура. Володіння квартирою у центрі дозволяє швидко дістатися до роботи, спортзалу, школи, дитсадка, супермаркету та інших об'єктів соціально-побутового призначення. Це сильно полегшує повсякденне життя, усе необхідне перебуває під рукою і вирішити більшість справ можна за лічені хвилини.

Парк та вдосталь місць для відпочинку. Це дає багато варіантів розваг на вихідні або після роботи. Досить вийти з будинку і поруч –брендові магазини, крамниці, ресторани, кав’ярні, парк, місця відпочинку для всієї родини. В центрі міста часто відбуваються найважливіші події, дістатись до котрих зручно і просто.

Задоволення від самого факту проживання у вдалій локації міста. Для багатьох людей це є важливим критерієм вибору житла. До того ж, просто з вікон будинку відкривається неймовірний краєвид – ціле місто.

Дізнатись про інші переваги та обрати планування у «Kyiv Sky» можна на сайті kyiv-sky.com.ua, або завітати у консультаційний центр вул. Рівненська, 4. Телефонуйте 067 442 09 09








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ідеальний подарунок під ялиночку – квартира у «Кyiv Sky»*
20 грудень, 2021, 10:47