У Луцьку з’явиться другий пологовий будинок

У Луцьку з’явиться другий пологовий будинок
В Луцьку будуватимуть перинатальний центр і пологовий будинок.

Про це 17 лютого повідомив голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

«Засвітились по міністерству фінансів гроші, за дорученням Президента України Віктора Януковича, щодо будівництва перинатального центру. Я дав команду проводити тендер. Будемо мати перинатальний центр і другий родом в Луцьку», - сказав Борис Клімчук.

Потім він звернувся до віце-мера Луцька Святослава Кравчука, мовляв, «дохазяйнувалися» до того, що в Луцьку тільки один пологовий будинок. Натомість Кравчук сказав, що поки що і одного вистачає.

«Добре, що хватає, а не дай Бог що… Ми знаємо в Луцькому районі є кілька ліжок запасних, в Ківерцях. Ми знаємо, що робити, але треба мати другий родом. В нас буде унікальний перинатальний центр. Я розкриваю карти перший раз. Називатиметься «Перинатальний центр – пологовий будинок №2», - повідомив губернатор Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А от і не вистачає одного! Я не так давно повернулася з "тєх мєст", то при мені було таке, що жінка з регулярними переймами мусила чекати, поки звільниться родзал. Добре, що все добре, а якби її "приперло" в приймальному? Хто би був тоді винний? Кравчук чи Клімчук? Хай буде ще один роддом! Спокійніше буде всім :)
Відповісти