У Луцьку на Завокзальний ринок не пускають підприємців. ВІДЕО

У Луцьку на Завокзальний ринок не пускають підприємців. ВІДЕО
У Луцьку підприємці Завокзального ринку не змогли потрапити на свої робочі місця.

Охорона ринку не пускала на територію ні базарників, ні журналістів, ні міліціонерів. Останні на Завокзальному ринку проводили досудове розслідування. Однак і їх власники ринку на його територію не пускали, ‒ повідомляє ТРК Аверс.

Замість відвідувачів та підприємців працювати на Завокзальному ринку взялися правоохоронці. Слідчо-оперативна група проводила там досудове розслідування кримінального провадження, яке відкрили проти керівництва облспоживспілки, а саме за частиною чотири статті 191-ї - привласнення колективного майна в особливо великих розмірах. Правоохоронці перевіряли саме облаштування покрівлі над рядами ринку.

Підприємець Алла Сівак розповіла: «Підприємці зверталися до міліції, до прокуратури, а також до депутатів із заявою про те, що ми б хотіли знати дійсну вартість саме цього металу. Вартість цього пластику, тому що ми не погоджуємося з ціною 1300 гривень за погонний метр, ми вважаємо, що це задорого».

Щоправда, потрапили туди слідчим не так то й просто. Як розповідали підприємці, які прийшли на ринок разом із правоохоронцями, пройти до їхніх робочих місць їм завадила охорона.

«Спочатку групу пустили, через годину перемовин, потім попросили вийти. Керівництво ринку, як завжди, заборонило. Виявляється, потрібен дозвіл самої облспоживспілки на те, щоб проводилась перевірка на території облспоживспілки», - розповіла вона.

Крім того, на територію ринку охоронці не пустили і знімальну групу телеканалу «Аверс». Коли журналісти все ж змогли пройти на Завокзальний, то на них ледь не кинулися з кулаками.

Між тим, слідчі, які працювали тут, не на камеру зізналися, що й справді з ними був наряд міліції. Мовляв, щоб врегулювати деякі спірні моменти. Та й перед замкненими воротами вони простояли майже годину. Підприємці ж у свою чергу тільки здогадуються що приховує облспоживспілка, бо навіть правоохоронці їм не наказ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
горгутівців не знає меж. Нонсенс, треба дозволу питати, аби перевіряти. То уявіть, що буде в державі відбуватися, якщо для перевірки потрібен дозвіл того, кого перевіряють. Якщо нема що приховувати,- нехай перевіряють !
Відповісти
Горгут і далі знущається над тими, хто біля його будівлі. А що ми зробимо, управи на нього нема.
Відповісти
таки наведуть порядок на тому ринку, чого місту не платити замість недобросовісних посередників.
Відповісти
Тепер вам жопа підприємці.палій спочатку запалить а потім побудує.майбутні орендарі!
Відповісти
горгут спасатєль наш од всіх посягателів.
Відповісти
цинізма кіса людям єто нравітся!
Відповісти
мав всіх апати токарський,потім зелінський,потім сільпо велике мало бути....але ви голяри так договору аренди з підприємцями і не заключаєте..так легше..апахмєлясь нові рехформи ківерцовський князь камсамола тобі спустить..а ти побіжиш разом з контролерами розказувати зашуганим що все дорожає,горгута доять він вас доє..априділись с врагом політтєхнолог!
Відповісти
більшої жопи не буде. З цим горгоном повне рабство і цей ще швидше запалить, якщо буде нагода. Охорона, як бачите, не дрімає...
Відповісти
З горгоном хоч стабільно.а з палійом буде горяче, а потім дорого..все привратиться в музей.
Відповісти
знаєш що таке договір аренди довготерміновий..чи ти вєчно в зад хочеш когось цілувати і гроші за повітря давати які скажуть..звідки ти людино?як ти до інтернета добрався?внук пише 7 річний що дєдушка бормоче?
Відповісти
http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B0
Відповісти
на цвинтарі, а з горгоном що не день, то нововведення і скоро за вхід на ринок плату брати буде.
Відповісти
і буде.хто зможе в ювант свалить.там легше працювати.люди ходять на ринок за товаром а не в парк чи кіно..не буде основної маси 50-100 підприємців що регулярно поновлюють та мають великий асортимент товару-буде північний. ринок тут.а хто прийде на варшавський ринок з нових підприємців якщо правил гри нема,плата за послуги в любий момент може зрівнятись з ціною аренди в торг.комплексах,і те що ти те місце купиш за тисячі а окремі десятки тисяч доларів нічого не варте..горгут та голяр в ручному режимі все рішають..дають право на труд..брєд ківерцівського дєда який уявив себе новим паханом 90 років.а чи здоровя хватить?події в одесі та інших містах не тривожать?
Відповісти
треба горгонам, одною ногою в тюрмі висять, а гонору з лихвою. Але , певно, то вже судоми.
Відповісти
Потрібно відчувати себе людиною, а не "помноженому на нуль" , що з нами роблять ці "спасатєлі", а ще зробити так, щоб кожен, хто сюди прийде пам'ятав долю горгутівщини. Ми можемо збагачувати своє місто, а не купку шахраїв, адже ринки є навіть у цивілізованих державах.
Відповісти
треба було думати як виправдовуватись. Але беспрєдєл нічим не оправдати, Якби сиділи тихо, ніхто б і не додумався там щось шукати. Так ні, - треба ще на коліна всіх перекинути. Ну, як тепер, коли не ти, а тебе ?????
Відповісти
страх у людей пропадає, а якщо ще дізнаються на скільки надурили......
Відповісти
тепер Голяр каже, що не зобов'язаний відчитуватись ні перед ким, адже гроші "дали добровільно". То чого не у всіх дах над головою?
Відповісти
накрили всім, адже як будуть стверджувати, що він належить облспоживспілці, якщо посеред ряду пропущена покрівля.
Відповісти
саме цікаве - попереду: план-схема - це витвір мистецтва, щоб її оприлюднити - думаю, керівництву треба буде каски одягати аби пройти по ринку. Чекайте, "БІМБА" попереду !!! То ж скільки віскаря треба вкачати,щоб ризикнути на таку дурню, - тут не психічно хворі працюють.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку на Завокзальний ринок не пускають підприємців. ВІДЕО
04 вересень, 2013, 18:07