Футбольні експерти оцінили новачків «Волині»

Футбольні експерти оцінили новачків «Волині»
Журналісти провідних футбольних та спортивних ЗМІ України оцінили літнє підсилення луцької «Волині».

До фахової віртуальної розмови долучилися: Сергій Швець, редактор відділу українського футболу порталу UA-Football, Володимир Крамар, журналіст програми «Великий футбол» (ТРК «Україна» та ТК «Футбол»), Володимир Звєров, головний редактор програми «ПРОФутбол» на каналі «2+2», Андрій Фесун, оглядач сайту Footboom.ua» та Олександр Озірний, оглядач сайту «Football.ua», - повідомили у клубній прес-службі.

- Як ви оціните кадрові підсилення Волині у липні-серпні? - запитали у журналістів.

Володимир Крамар (ТК «Футбол»):


- Важко оцінити трансферну кампанію «Волині». Якщо називати імена, то по суті, підсилення не відбулося. Бейла не продали, Руні не купили. Зрештою, Кварцяний ніколи не гнався за дорогим ексклюзивним товаром. Не його почерк. Цей тренер звик працювати в умовах тотального безгрошів’я, перебувати у постійному пошуку і знаходити виконавців, які можуть, в підсумку, видати результат.

Сергій Швець (UA-Football):

- «Волинь» досить плідно попрацювала на трансферному ринку, змінивши склад більш ніж не на половину. При цьому, гравці, які прийшли в команду, ні в чому не поступаються гравцям, які покинули Луцьк. Рівень Міхеля Бабатунде було помітно ще за виступами в Кривбасі, додав досвіду команді і Богдан Шершун, всі шанси стати гравцем основи має Ерік Матуку. Особливо варто відмітити футболістів, котрі прийшли з Першої ліги – Нємчанінов, Мемешев та Козьбан за досить короткий термін зуміли перелаштуватись на гру с суперниками значно вищого рівня. Зрозуміло, що Віталій Кварцяний не може одразу бути всім задоволений, але потенціал для росту є. З приводу Гала Шиша важко щось говорити, допоки не побачимо його ділі. Якщо спробувати виділити когось одного, то, безперечно, найяскравіші враження залишив молодий Дмитро Задерецький, хоч він і перебуває у складі Волині з 2012-го року, та повноцінний дебют відбувався лише в цьому сезоні. Те, як вміє працювати з молодими гравцями Віталій Володимирович, вселяє надію, що наш футбол отримає професіонала високого рівня.

Володимир Зверов (2+2):

- На мій погляд, команді не вистачає забивного форварда. Найбільший мінус - те, що Кварцяному так і не вдалося підписати нападника-реалізатора моментів. Хоча на даному етапі співвідношення моментів/голів у Шумахера та Козьбана не найгірше, було би непогано отримати форварда, який сам би створював.

Андрій Фесун (Footboom.ua):

- За вісім турів важко повністю оцінити того, чи іншого новачка. І це стосується не тільки лучан, але й кожної команди. Дуже нечасто новачок приходить до нового колективу і відразу починає показувати усе те, що він вміє. Подивіться хоча б на чемпіона країні - «Шахтар», або на лідера чемпіонату - «Металіст». Їх склад поповнили дорогі виконавці, але на 100% відсотків з них заграли 1-2 футболіста. Це ж можна сказати і про «Волинь». За літнє трансферне вікно до команді прийшла велика кількість нових виконавців, деякі з них навіть збори не пройшли. Вважаю, що повністю вони зможуть себе показати не раніше кінця жовтня. Мені у сьогоднішній «Волині» подобається гра молодого Дмитра Задерецького, хоча його важко назвати новачком команди. У цього гравця є майбутнє.

Олександр Озірний (Football.ua):


- Бабатунде, Шершун і Мемешев цілком можуть допомогти на довгій турнірній дистанції. Інших зимою у Волині вже не буде. В першу чергу тих, хто прийшов із першої ліги - рівень їхньої гри не відповідає вимогам прем`єр-ліги щодо майстерності гравця, а рівень їх бійцівських якостей не відповідає вимогам безпосередньо Кварцяного. Впевнений, що взимку підсилення буде на рівень якіснішим. Але найголовніше, що в команді залишилися Сімінін і Бікфалві. Був впевнений, що вони підуть. Серед новачків найбільше сподобався Мемешев, але, гадаю, що з часом на перші позиції вийдуть Бабатунде і Задерецький (його теж можна назвати підсиленням). Також великий плюс повернення Рамона - за ігровим потенціалом він - найсильніший гравець команди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Спеціалісти" з ТК "Футбол" відрізняються своїм тупізмом!!!:)
Відповісти
Було б дуже цiкаво було регулярно, щомiсяця, читати думки про Волинь саме вiд Волинського пулу журналiстiв.

Там люди, якi спостерiгають за нашою командою на протязi багатьох десятилiть.
Відповісти
Підіть на стадіон сядьте біля прес-ложі і почуєте отой пул. Особливо Лесюк такий вже пул. Всім пулам пул
Відповісти
Останні новини
Футбольні експерти оцінили новачків «Волині»
05 вересень, 2013, 08:00