Луцькі пластуни запрошують на «майстерки»

Луцькі пластуни запрошують на «майстерки»
Станиця Луцьк Пласту проводить серію щотижневих безкоштовних творчих майстер-класів для дітей та молоді, під час яких вчитимуть створювати прикраси з підручних матеріалів.

"Якщо ви не байдужі до всіляких рукодільних дрібничок, любите не тільки милуватись ними, а й виготовляти власними руками, тоді запрошуємо приєднатись до наших майстерок, на котрих ви зможете зробити оригінальний подарунок собі або близьким людям", - кажуть в прес-службі організації.

На творчих заняттях ви зможете познайомитись з різноманітними техніками та видами декоративно-прикладних робіт: квілінг, декупаж, листівкарство та паперопластика, вишивка стрічками та бісером, букети з цукерок, тропіарії та багато іншого.

Майстер-класи за складністю орієнтовані на дітей віком від 10 років, але з певною періодичністю відбуваються майстерки і для дітей віком від 2 до 6 років, та від 6 до 10 років.

Довідка

Попередній запис за телефоном: 097 944 81 19 (Юлія). Також за цим номером можна уточнити актуальний розклад майстер-класів і розподіл на вікові групи.

Дані майстер-класи проходить в рамках мистецького проекту «Поцілунок музи», фінансованого Грантом Президента України для обдарованої молоді на 2013 рік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі пластуни запрошують на «майстерки»
05 вересень, 2013, 08:38