У Нововолинську дитсадок віддали прокуратурі

У Нововолинську дитсадок віддали прокуратурі
У Нововолинську в приміщенні, де раніше був дитячий садок, будуть працювати прокурори.

Будівлю передали у відомство Генпрокуратури, попри те, що діючі у місті дитсадки переповнені і місць катастрофічно не вистачає, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Напередодні прокурор міста Нововолинськ Олексій Решетник звернувся до депутатів із клопотанням про передачу приміщення колишнього дитячого садочка по вулиці Маяковського, 19 із комунальної власності в державну – до оперативного управління Генпрокуратури.

«Таке рішення підтримала провладна більшість у Нововолинській міськраді. Проти передачі приміщення дитсадка у власність прокуратури виступила лише фракція ВО «Свобода», - кажуть в партій прес-службі.

«Мене цікавить, чому, так звані борці на справедливість у міській раді не стали на захист маленьких нововолинців і не відстояли їхнє право повноцінно здобувати дошкільну освіту, а дозволили ганебно, порушивши законодавство, віддати прокуратурі приміщення дошкільного закладу? Раніше у Нововолинську було 19 дитячих садків. А тепер залишилося тільки 9», - зазначив депутат Нововолинської міської ради від ВО «Свобода» Володимир Власюк.

Також свободівець розповів, що у Нововолинській міській раді дві депутатські групи «Спільна думка» і «Рідне місто» створюють лише ілюзію боротьби, а насправді є одним цілим і об’єднуються, коли мова йде про дерибан комунального майна та прийняття лобістських рішень.

«Хотілося б нагадати мешканцям міста про так звану псевдоборотьбу депутатської групи «Спільна думка», куди входить більшість депутатів Партії регіонів проти мера Сапожнікова. Так от, ця «боротьба» закінчується відразу, коли постає питання дерибану комунального майна і землі. Чому підприємству з іноземними інвестиціями ТзОВ «Хан – Електробау Україна» удвічі дешевше продали земельну ділянку площею 2,5307га і вартістю близько трьох мільйонів гривень за мільйон двісті тисяч гривень? В унісон «Спільній думці» по аналогічних питання голосують і депутати від «Рідного міста» - промерської депутатської групи», - висловився Власюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську дитсадок віддали прокуратурі
05 вересень, 2013, 10:58