У містечку на Волині люди бояться жінку, яка нападає і б'є їх по голові

У містечку на Волині люди бояться жінку, яка нападає і б'є їх по голові
У Рожищі неадекватна жінка нападає на людей і б'є їх по голові.

Про це під час сесії Луцької районної ради повідомила депутатка від «Аграрної партії» Раїса Кучмук, - пише ІА Конкурент.

За словами депутатки, жінка, яка ходить містом, психічнохвора. На неї масово скаржаться рожищани у фейсбуці.

«У нас в центрі Рожища дві головні проблеми – бродячі собаки і ця бродяча жінка. Вона підбігає до жінок і дітей позаду, і б'є їх по голові. Діти від неї бояться, а люди постійно скаржаться. Я побачила цю інформацію у фейсбуці, і під дописом було стільки коментарів – від неї багато людей постраждали. Я під час сесії сказала про ситуацію правоохоронцям, щоб вони із цим розібралися», – зауважила депутатка.

Допис про цю ситуацію з'явився у фейсбук-спільноті «Рожищенський базар» у вівторок, 21 грудня. Рожищанка Олена Федчук попередила про небезпеку мешканців міста.

«В неї чергове загострення! Сьогодні протягом 20 хвилин по голові отримали як мінімум четверо людей. Діти від неї тікають на дорогу, а там машини! Ходить вона, в основному, на перехресті «Гостинець – зоомагазин – Сонечко», – ідеться в дописі.

Коментатори також скаржилися на жінку. Допис зібрав більше 90 коментарів та 105 поширень. Тепер за ситуацію візьмуться у Луцькому районному відділі поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
При чём поліція. Вона на обліку в псих діспансері знаходиться, якщо в неї загострення медпрацівники закладу мають помістити паціентку до лікувального закладу. Ой забув, скоротили дурдоми в нас. А паціенти до влади добрались. При наймі схоже на це.
Відповісти
Останні новини
У містечку на Волині люди бояться жінку, яка нападає і б'є їх по голові
25 грудень, 2021, 00:22