Карпати засипало снігом, рятувальники попереджають про лавини

Карпати засипало снігом, рятувальники попереджають про лавини
У зв'язку з ускладненням погодних умов - снігопадами та хуртовинами - рятувальники попереджають про загрозу сніголавинної небезпеки у горах Карпат.

Про це повідомляє ДСНС.

"27 грудня, у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами, в Карпатах, зокрема у горах Івано-Франківської та на високогір'ї східної частини Закарпатської областей очікується висока сніголавинна небезпека (4 рівень); на високогір’ї західної та центральної частини Закарпатської області утримається значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, у ДСНС попереджають, що 27 - 29 грудня на ділянці Дністра Галич – верхів’я Дністровського водосховища очікується інтенсивне утворення шуги, місцями встановлення льодоставу, при цьому можливе формування зажорів льоду з різким коливанням рівнів води.

У період святкування новорічних та різдвяних свят Державна служба України з надзвичайних ситуацій перейшла на роботу в посиленому режимі. Особливу увагу приділено об'єктам із масовим перебуванням людей, на яких проводяться святкові заходи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.