«Беркут» в соцмережах: зброя, м'язи і гола наречена. ФОТО

«Беркут» в соцмережах: зброя, м'язи і гола наречена. ФОТО
Журналісти помоніторили сторінки працівників спецпідрозділу "Беркут" в соціальних мережах.

Підлеглі Захарченка, схоже, ігнорують наказ свого шефа не ганьбитися у соцмережах, - пише Тиждень.ua.

"Бійці елітного підрозділу "Беркут" люблять повихвалятися зброєю і власними кулаками, однак часом трапляються доволі оригінальні фото з легким натяком на гомосексуальну еротику і поширене серед багатьох працівників МВС захоплення блатною романтикою", - коментує підбірку видання.

"Беркут" - основний силовий підрозділ, що забезпечує порядок під час проведення масових акцій. Бійці саме цього підрозділу готові захистити собою народних обранців від народу; перехопити сніжки, що летять в регіоналів, і навіть вдарити нардепа-опозиціонера, якщо йому раптом заманулося зайти до Київради без запрошення. А в іншому вони звичайні пацани з району - люблять випити, дівок і зброю", - коментує підбірку Gazeta.ua.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Панты в селе большая штука...
Відповісти
Зате вони в армії відслужили :)
Відповісти
савєтскій армії -забув написати..крім того що ще про себе можеш сказати?дитину жінці зробив?і ..все..
Відповісти
Милиция с народом. Какой народ, такая и милиция.))))
Відповісти
На фото не тільки працівники Беркуту, а й прості військовослужбовці котрі проходять строкову службу у Внутрішніх Військах МВС, які до вказаного вами спецпідрозділу "Беркут" не мають ніякого відношення!!!
Відповісти
гопота
Відповісти
До чого ця стаття...
Відповісти
І що? Звичайні собі люди, а от той хто це збирає явно має проблеми. Вони ж не нобелівські лауреати, щоб в костюмах при краватках вальсувати. У мене безліч друзів, які задля жарту так фотографуються.
Відповісти
Правда? Все обычные и нормальные люди фотографируются с оружием в руках, со стволом у виска? На фото люди, которым доверено охранять правопорядок, а если снять форму, то выглядят они как бандюки.
Відповісти
зустрітись тобі з ними 23 лютого..
Відповісти
"основний силовий підрозділ, що забезпечують порядок" - исправить ничего не надо? Приходиться так, на ctrl+enter рекции никакой.
Відповісти
Еще один привод, для разрешение короткого огнестрела гражданским в целях самообороны. Ведь большинству "быдла с района" раздали оружие в ментовке
Відповісти
беркут ,то є такі не хороші люди які люблять познущатися над кимось
Відповісти
Я так і не зрозумів у чому ганьба? Кривляються на фотках як і тисячі інших людей. І взагалі, дуже низькопробно писати таку статтю і копирсатись у чужій "брудній білизні". Це аж ніяк не красить ВолиньПост. Не пишіть таких статей. Інакше, хтось погано пожартує і над вами.
Відповісти
Автор дибіл, у всіх людей різних професій є нормальне особисте життя і у працівників міліції теж, чи вони не люди...??? Тому писати такі статті це просто відсутність професіоналізму, а Захарченко, закликав своїх підлеглих не викладати свої фото в соц мережах, напевне саме через таких журналістів, які десь ці фото опоблікують. Промоніторте фото і соцмережф журеалістів, я думаю там теж найдетк багато цікавих фото...
Відповісти
Обыкновенные как и все безмозглые пацаны в этом возрасте,только вот с боевым оружием.
Відповісти
Останні новини
«Беркут» в соцмережах: зброя, м'язи і гола наречена. ФОТО
05 вересень, 2013, 14:57