В Україні розпочався навчальний рік в безплатній бізнес-школі для дітей*

В Україні розпочався навчальний рік в безплатній бізнес-школі для дітей*
В Україні стартував черговий набір в дитячу Бізнес-Школу «ЮніорБанку», в якій школярі отримають основи знань з підприємництва і фінансів, візьмуть участь у ділових іграх та тренінгах, пройдуть стажування в банку, а також навчаться користуватися банківськими послугами за допомогою дитячої пластикової карти Junior.

Як повідомили в ПриватБанку, заняття в Бізнес-школі доступні будь-якій дитині шкільного віку і абсолютно безплатні.

Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті www.juniorbank.ua.

«Сьогодні в «ЮніорБанку» найпотрібніші і цікаві економічні знання отримують більше півмільйона наших дітей, а нашими методиками навчання користуються вчителі кожної четвертої української школи, ‒ каже керівник «ЮніорБанку» Віолета Сосновська. ‒ Цього року ми розширюємо програми фінансової грамотності ‒ зʼявиться кілька нових захоплюючих практичних занять, а кращі учні бізнес-школи будуть заробляти бали і зможуть обмінювати їх на подарунки та призи «ЮніорБанку».

У новому навчальному році в межах практичного курсу банківської та фінансової грамотності кращі учні Бізнес-школи отримають у подарунок планшети, а переможці практичного курсу серед регіональних Бізнес-шкіл поїдуть до Києва на передноворічну премʼєру нового мультфільму студії Уолта Діснея. Програма фінансової грамотності «ЮніорБанк» принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, школа програмування ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів.

Для наймолодших школярів розроблена мультяшно-ігрова програма навчання, а для старшокласників ‒ можливість практичного вивчення економіки, бізнесу і фінансів для вибору майбутньої спеціальності. Унікальна пластикова карта Junior, яка випускається за згодою і під контролем батьків, дає можливість не тільки користуватися «дорослими» можливостями і банківськими послугами, а й спілкуватися зі своїми однолітками по всьому світу.

Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк, працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У межах проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безплатного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Восени у Луцьк приїде «ВВ»
06 вересень, 2013, 10:39
В Україні розпочався навчальний рік в безплатній бізнес-школі для дітей*
06 вересень, 2013, 10:08