«Моряцький» пікет у Луцьку. ФОТО

«Моряцький» пікет у Луцьку. ФОТО
У Луцьку на мітинзі ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» закликали розслідувати вбивства українських моряків в Азовському морі.

Акція відбулася 6 вересня біля приміщення Волинської обласної ради.

На мітинг зібралося кілька десятків людей, прихильників обох об’єднань. Депутат-свободівець Олександр Пирожик заявив, що мета пікетування - змусити українську владу припинити бездіяльність і зайняти активну позицію у розслідуванні вбивства в Азовському морі мирних українських рибалок російськими прикордонниками та домогтися притягнення усіх винних до відповідальності, а також звільнити громадянина України Олександра Федоровича.

«Мають бути сильні категоричні ноти протесту, а наша влада цього не робить. Але ми будемо відстоювати і добиватися свого», - зазначив депутат.

Представник ВО «Батьківщина» Олександр Плісецький заявив, що об’єднання також приєднується до мітингу і вимагає притягнути до відповідальності винних.

Як відомо, 17 липня в Азовському морі в результаті переслідування російськими прикордонниками потонув баркас з українськими рибалками. Четверо людей загинули, одному вдалося врятуватися, але його затримали росіяни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
перший кадр прикольний.А взагалі підтримую!
Відповісти
Ой дибіли.на більше людей грошей не хватило?)) ПОЗОРИЩЕ.
Відповісти
дибіл це ти .Ці люди вболівають за простий народ, а ти сидиш грієш свій зад в теплій хаті.Вийди і покажи на що здатен ТИ?
Відповісти
Показуха!
Відповісти
Активна позиція!!!
Відповісти
А Боруцький такий довольний!вже забухав з ранку!
Відповісти
кожен судить по собі
Відповісти
правильно за державний кордон треба боротися. проте питання де була служба охорони кордону коли у наші води увійшов чужоземний катер. Можливо радари не працювали, чи палива не було, чи військові деморалізовані, катера старі і поламані. а коли більше грошей виділятимуть на кордон та військових будуть нити що на цивільні потреби бракує. Вити і волати можна але подивіться на боруцького його обличчя так щиро стурбоване і замислене про долю національних інтересів що аж дух підіймає і бажання до боротьби.
Відповісти
не всех дураков война убила...
Відповісти
скажи це родинам загиблих моряків...
Відповісти
Ну оде ще тут щось пише!
Відповісти
Я один не розумію до чого тут Луцьк?
Відповісти
ваша хата, як завжди, скраю)))а потім, кажемо, хто ж прос..в україну?
Відповісти
Мова не про це. Я кажу про те, що як з Луцька можна вплинути на розслідування події, яка трапилась хтозна де? Всеодно, що пікети на підтримку людей, які постраждали підчас вибуху на ФУКУСІМА-1 у Японії. Толку з такого виступу - 0. Краще нехай би виступили за вирішення якихось регіональних проблем, що мало їх хіба?
Відповісти
Хай Боруцький краще розкаже як минулого року гроші в Клімчука брав, і потім за них машину купив
Відповісти
чого боруцький має розповідати, він особа зацікавлена, розкажіть ви, рідна дитина, і приведіть докази, а потім громадськість волині і я я , втому числі, буду проклинати такого т.з. опозиціонера!
Відповісти
купа розумних (тобто двоє) розумників сидить на В.пості і обсирає Свободу)) Після будь-якої свободівської акції, у цих двох недоносків, тільки два аргументи: мало людей (бо мало грошей заплатили, Боруцький - п'яниця) Всі такі сміливі і навіть не здогадуються, що піти написати заяву в міліцію - пів години, ще пів години - взнати IP адресу, кілька днів і ці герої, які ляпають язиками, стоять і пояснюють в суді, на яких підставах вони принизили честь і гідність людини.
Відповісти
А варто з доносками і гадяями мати справу?
Відповісти
Підтримую "Прокурора" не варто на всяке Г.... час витрачати собака також за кістку буде гавкати.
Відповісти
дешевий нац. патр. хворих на головоньку.
Відповісти
"красіві" фото очільників місцевої свободи, вдало характеризують їхню роботу. Тільки те й роблять що волають або стоять в стороні посміхаються
Відповісти
Останні новини
«Моряцький» пікет у Луцьку. ФОТО
06 вересень, 2013, 10:43
Восени у Луцьк приїде «ВВ»
06 вересень, 2013, 10:39