Луцький депутат подав у суд на міськраду

Луцький депутат подав у суд на міськраду
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов звернувся до суду з позовом, в якому вимагає скасувати рішення ради щодо реформування міської медицини, зокрема, й створення комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №1».

Відповідні документи він надіслав у Луцький міськрайонний суд.

Нагадаємо, раніше з подібним проханням до служителів Феміди зверталася лучанка Лариса Франчко. 4 березня суд зупинив дію рішення міськради, але 13 березня передумав і скасував свою ухвалу.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО МЕДИЧНУ РЕФОРМУ В ЛУЦЬКУ

«За моїм переконанням вказані рішення прийнято з порушенням закону та процедури ухвалення таких рішень», - пише в позові Осіпов.

Так, він пояснює, що чинні закони України забороняють скорочувати заклади охорони здоров'я, а мерія це й робить, ліквідувавши дві амбулаторії, а взамін створивши один заклад - Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Також депутат апелює до того, що зміну системи, програми, напрямків та пріоритетів в галузі охорони здоров’я може робити лише Верховна Рада України.

Окрім цього, обранець громади вказує на грубі порушення Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Регламенту міської ради, зокрема, те, що проект рішення опублікували не за 20 днів до сесії, а за 5.

Тож, він просить суд скасувати рішення міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба діяти не так, сподіватися на феміду)), це, звичайно, цікаво))), але "треба доносити свої думки, прагнення, бачення, філософію до гравців))(с)Вацко"
Відповісти
Осіпов просто товстий троль, і ніякої боротьби за добро та справедливість тут немає. Як можна бути настільки тупим, щоб в усю цю комедію вірити?!!
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат подав у суд на міськраду
06 вересень, 2013, 11:32