Лучани скаржаться на недолугих «комунальників»

Лучани скаржаться на недолугих «комунальників»
У дворі будинку №8 на проспекті Волі вирили траншеї, які, стверджують мешканці багатоповерхівки, становлять небезпеку.

Вони кажуть, що можуть стати жертвами нещасного випадку, бо частина траншей не обгороджена, - пишуть Волинські новини з посиланням на Луцький замок.

«Понад місяць тому почалися оці земляні роботи, риють молоді пацани, не знаємо, звідки вони. З трьох парканів познімали все, а це ж небезпечно для всіх, хто переходить через двір», – повідомили лучани.

Головний інженер державного комунального підприємства «Луцьктепло» Віктор Мельник пояснив, що така реконструкція теплотраси відбувається у рамках інвестиційного проекту. У підвалах будинків на проспекті Волі, 4 і 8, ліквідують котельні, які вже не можна експлуатувати. Мережі будинків під’єднають до котельні на вулиці Потапова.

«Виконує роботи підрядна організація з Києва «Будівельне управління-630». З нашого боку здійснюється авторський нагляд, якщо є зауваження, то ми сьогодні ж змусимо підрядника поставити щити чи натягнути попереджувальні стрічки. Роботи мають завершити до опалювального сезону», - запевнив Мельник.

Також мешканці будинку розповідають, що капремонту у їхньому будинку не було з часу введення в експлуатацію, а це - з 60-их років минулого століття. А 20 років тому, у скверику між будинками, засипали дитячий майданчик, знищили альтанку і знесли ліхтарі.

Лучани мусили самотужки встановлювати вуличне освітлювання і просять чиновників зробити благоустрій біля їхніх осель.

Однак, облаштування прибудинкової території по проспекту Волі, 8, у планах робіт на цей рік немає, повідомив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

«Думаю, що наступного року ми наведемо там порядок», - каже чиновник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани скаржаться на недолугих «комунальників»
06 вересень, 2013, 13:54