Губернатор Волині: підписання угоди про Асоціацію ощасливить мене

Губернатор Волині: підписання угоди про Асоціацію ощасливить мене
Підписання Україною угоди про Асоціацію з Європейський союзом зробить мене щасливим, - каже голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Також він вважає, що Україна набуває нової риси модерної держави з європейським ритмом життя, а угода про Асоціацію – це черговий стимул для її руху в цьому напрямку, - повідомили у прес-службі ОДА.

«Україна набуває нової риси модерної держави з європейським ритмом життя, а Угода про Асоціацію з ЄС – це черговий стимул для її руху в цьому напрямку», - наголосив Борис Клімчук в ході зустрічі з учасниками семи країн Європи, які приїхали на Волинь обговорити та поділитися обміном досвіду щодо транскордонної співпраці.

«Я буду одним із мільйонів щасливих українців, коли цьогоріч восени у Вільнюсі відбудеться підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом», - додав він.

«Сьогодні Україна має ефективний менеджмент, працює системно і згідно планів на роки вперед. Приємно, що Європейська спільнота нас розуміє і підтримує не словами, а конкретними справами. Зокрема, Волинь цьогоріч отримає 25 мільйонів євро на проекти транскордонного спрямування. Виграли також грант Світового Банку, а це - 30 млн дол. США, які підуть на розвиток первинної ланки медицини у містах, селах та селищах», - підкреслив Борис Клімчук.

«Без підтримки європейських партнерів, Волинь мала б менше шансів розбудови інфраструктури. Отже, розуміємо, наскільки допомога Європейської спільноти є важливою для нас. Знаємо, що Європейський Союз – це розвиток, менеджмент, якісні дороги, безпека, комфорт тощо. І, ми – українці, знаємо в якому напрямку рухатися. Надіюся, що через кілька років наша держава стане ще ближчою до Євросоюзу в суспільних стандартах», - зауважив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Даже слепому на оба глаза украинскому незалежнику видно, что Украина идёт не просто не туда, а на полных парах летит в пропасть. Для таких патриотов осталась одна надежда - на заграницу, которая подхватит падающее тело Украины и понесёт в светлое завтра. Дескать, такая она эта Украина ценная, что только в Евросоюзе её не хватало. А умишка у незалежников не хватает сообразить, что было бы у Евросоюза желание носить Украину на руках, давно бы носили, пылинки сдували, а местную коррумпированную элиту давно бы призвали вести себя поприличней. Только не сдувают, не носят, а коррумпированная элита очень нужна Западу, поскольку её можно заставить делать всё, что прикажут.
Так называемая "европейская цивилизация" не только переживает свой экономический упадок, но потеряла всякий моральный авторитет у всех честных людей мира. США и их европейские марионетки - это агрессоры и грабители. Это, по сути, БЕЗБОЖНАЯ анти-цивилизация, распространяющая сатанизм на весь мир.
И этот демонкрат мнит себя православным,трется возле священства,шкуру овцы примеряет,а козлищем смердит.И вместо мозгов-жовтоблакитне желе.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині: підписання угоди про Асоціацію ощасливить мене
06 вересень, 2013, 14:04