Україна – Сан-Марино: напередодні

Україна – Сан-Марино: напередодні
У п'ятницю, 6 вересня, національна збірна України зіграє зі збірною Сан-Марино.

Будь-який варіант складу, який б не виставив сьогодні Михайло Фоменко зобов'язаний обіграти Сан-Марино з різницею не менше трьох-чотирьох м'ячів, - пише Football.ua.

Часом у матчах сильної і слабкої команд говорять, що все залежить від фаворита і його настрою. Це абсолютно не той випадок, аж надто слабка збірна Сан-Марино, щоб мати з нею проблеми. Усі застереження наставника і гравців просто типові слова.

У України були проблеми зі складом у зв'язку з ушкодженнями Ротаня, Кучера та Федецького, проте під час передматчевої прес-конференції Фоменко повідомив, що всі вони тренуються в загальній групі і готові вийти на поле.

Не зможе зіграти лише Зозуля, він відбуває дискваліфікацію.

Швидше за все, серйозність підготовки до матчу непідробна, напевно, Фоменко постарається поставити основний склад і через цей матч проводити підготовку до Англії.

У вихід тріо вище перерахованих не надто віриться, в центрі оборони спокійно може зіграти Хачеріді, праворуч - Гусєв, а Ротаня напевно замінить хтось із гравців атаки (Селезньов або Безус). Грати в три опорних проти Сан-Марино точно ніхто не стане. Якщо буде такий підхід до вибору складу, то в основі можна чекати запасного голкіпера, а в центрі поля Степаненко замість Тимощука.

Україна (орієнтовний склад): Пятов - Гусєв, Хачеріді, Ракицький, Шевчук - Тимощук, Едмар - Ярмоленко, Селезньов, Коноплянка - Девіч

Сан-Марино (орієнтовний склад): Ф.Валентіні, Ф.Вітайолі, Д.Сімончіні, Болліні, К.Валентіні, Палацці, Гаспероні, Коппіні, Червеліні, М.Вітайолі, Сельва

Травмовані: Гармаш, Селін (обидва - Україна)

Дискваліфіковані: Зозуля - Делла Валле

Слова

Михайло Фоменко, наставник збірної України:

"Справа в тому, що не можна поблажливо ставитися до суперника. Ні основних і другорядних матчів. Адже навіть зі свого досвіду ви можете витягти, що сюрпризи були завжди і у всіх турнірах. До суперника треба ставитися, як годиться - з повагою. Також не варто забувати, що будь-яка команда грає для глядачів. Уявляєте, на гру прийде 40 тис. уболівальників, а наш колектив виступатиме в півсили. А цього робити не можна, так суперника не обіграєш. Тим більше в сьогоднішній ситуації втрачати очки ніяк не можна. Що ж Щодо самої гри, то, думаю, вона буде важкою, тому що в Сан-Марино люди теж грають у футбол, хоча вони і не професіонали".

Андрій Пятов, воротар збірної України:

"Потрібно бути гранично мотивованими і, найголовніше, уважними. Тому що коли команди типу Сан-Марино домагаються сенсацій, завжди першочерговими причинами виділяють погану концентрацію і недооцінку. Так що в даному випадку треба приділити увагу саме цьому. А в нашому майстерності, в умінні хлопців немає жодних сумнівів".

Анатолій Тимощук, півзахисник збірної України:

"Ми дивилися матчі Сан-Марино з Англією і Польщею, і можу сказати, що їм було дуже непросто грати до першого або до другого забитого м'яча".

Джампаоло Мацца, наставник збірної Сан-Марино:
"Для нас це буде дуже складний поєдинок, оскільки різниця між двома командами дуже велика. Вечір п'ятниці для нас дуже важливий, ми повинні приділити увагу організації гри і концентрації уваги, тому що збірна України дуже сильна".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
УКРАЇНА ВПЕРЕД!!! ТІЛЬКИ ПЕРЕМОГА!!!
Відповісти
Останні новини
Україна – Сан-Марино: напередодні
06 вересень, 2013, 14:29