Рік був комі: у Львові на Різдво прокинувся 6-річний хлопчик

Рік був комі: у Львові на Різдво прокинувся 6-річний хлопчик
6-річний хлопчик зі Львова рівно рік пробув у комі і отямився на Різдво, цього ж дня, коли важко травмувався.

Про це пише ТСН.

Неймовірну історію маленького пацієнта розповів в ефірі "Львівського радіо" керівник Центру нейрохірургії та неврології Першого територіального медичного об'єднання Львова Андрій Токарський.

Лікар розповів, що хлопчик на Різдво катався на санчатах і в’їхав у дерево, від чого знепритомнів. Дитина не отямлювалася цілий рік через важку черепно-мозгову травму. За маленьким пацієнтом весь цей час спостерігали лікарі, а батьки не відходили від сина. Хлопчика штучно годували, мили. Серцебиття і дихання у нього було.

"І ви тільки уявіть! У той самий день, на Різдво, рік через рік, як він в'їхав в дерево, він прийшов до ясної свідомості, так наче він вчора заснув, а нині збудився. Ми казали, що сталось диво. А батьки сказали, що вони та ще багато людей так сильно молились за нього, що Бог, напевно, почув молитви", - сказав нейрохірург.

За словами медика, "є речі, які не залежать від лікаря", а віра справді творить дива.

"У мене на руках помирало багато людей. Я працюю у своїй сфері понад 40 років і бачив чимало див. Зокрема, перед важкими операціями, мене запитують родичі: що ми маємо робити в цей час. І я усіх відправляю до молитви. Так от, коли я думаю, що операціє буде страшноважка, довга і нудна, то вона проходить швидко і добре у тих пацієнтів, чиї родичі моляться", - підсумував лікар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За словами медика, "є речі, які не залежать від лікаря", а віра справді творить дива. Тримайтесь від такого медика подалі, бо ще захоче свічку в ковідній палаті поставити.
Відповісти
Чудеса бувають. На все Божа воля. Добре, що батьки і лікарі не здавались. Нехай Бог дасть здоров'я хлопчику і батькам, лікарям. Це ж рік батьки чекали, надіялись і не опускали рук!!!!!
Відповісти
Ну ти йолоп!! За таких лікарів потрібно молитись, а не триматись подалі!! Якби не віра, давно хлопчика відключили б і все...
Відповісти
То чого ж ви такі віруючі лікуєтесь не в церквах а біжите в лікарні?
Відповісти