Піцерії «Фелічіта»: їх стало більше!*

Піцерії «Фелічіта»: їх стало більше!*
Нова піцерія «Фелічіта» відкриється у центрі Луцька – на розі вулиць Винниченка і Степана Бандери. Вперше Гостей тут прийматимуть у суботу, 7 вересня.

У компанії ГРАНД ПЕРСОНА обіцяють, що нова піцерія буде радувати смачними стравами італійської кухні, професійністю персоналу, вишуканістю затишного інтер’єру.

Окрім того, на Гостей, які завітають у нову «Фелічіту» в найближчі суботу чи неділю, чекає приємний комплімент від ресторану.

Піцерія працюватиме щодня з 11:00 до півночі. Тут – усе, як завжди: справжній вогонь, справжня піца, паста, салати, десерти, італійські вина… Додайте до цього щирість персоналу, незмінну атмосферу хорошого настрою, і ви зрозумієте: тут знайдете усе, за що «Фелічіту» люблять в Україні.

А з 7 вересня їх стане більше! Всього – 7 ресторанів: чотири у Луцьку, по одному у Львові, Шацьку і на гірськолижному курорті «Буковель».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фелічіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волинським прокурорам тепер не треба буде далеко ходити на обід )
Відповісти
Не безкоштовний обід)))))
Відповісти
Ура!!!!! Цікаво, який тут буде інтер'єр? Що цікавого вже тут придумали?
Відповісти
Давно пора. Таке місце в центрі незайняте, ніпорядок.
Відповісти
Пробовал пиццу во всех пиццериях Феличита, чтобы рекламисты не говорили, но до настоящей итальянской ей далеко,не то тесто, совсем не то.
Відповісти
давно помітила, що ваші коментарі абсолютно не містять аргументів, і тим більше фактів. при тому пишете ви усе не просто як людина, знайома з предметом обговорення, а як ЕКСПЕРТ. спочатку мене це дратувало (інколи я вас намагалася поставити на місце), а тепер мені з вас просто смішно )))))
Відповісти
Ну, попробую, консистенция, плотность, вязкость не та, так понятнее? В Италии ее продают не только в пиццериях с начинкой, но и просто лепешками в хлебных магазинах, цена где-то в районе 5 евро за кило. Бывал в Италии и не раз, довелось есть в разных городах и семьях. Соглашусь, что у Бровина самая приличная из всех городских пиццерий, но извините, это не настоящая итальянская пицца. Можете смеяться, смех продлевает жизнь, всегда следую этому правилу. Ах, да, еще меня удивил ваш салат из рукколы с пармезаном, тот сыр в салате, пармеджано напоминал только издали.
Відповісти
Спасіба тєбє, сказачнік. Пакажи шолі фотку із Італійі.
Відповісти
А де відвідувачі свої автомобілі будуть паркувати? Щось передбачено?
Відповісти
паркуватися будуть вздовж вул Винниченка,де і так не пройти не проїхати
продумано
4 фелічіти і три з них одна на одній - промінь-винниченка-волі
Відповісти
Дуже гарні люди на фотках. Ми завжди з вами, найсмачніша Фелічіта.
Відповісти
А мені не подобається "Фелічіта".. нічого особливого в їхніх закладах не бачу, лише офіціанти там видресирувані конкретно. Дівчатка там молодці. Я вважаю, що там дорого їсти, завжди оминаю стороною ці заклади.
Доречі навіть інтер'єр дуже холодний і не приємний.. не зважаючи на гарну музику. Люблю "Соло" на Волі. Дуже гарно в середині... затишно. смачно. демократичні ціни.
Відповісти
Нарешті! Безкоштовна піцца!
Відповісти
Мені абсолютно однаково схожа піца Бровіна на італійську чи ні, Те що подають в феоічіті і називають піцою мені подобається. А ще я в захваті від офіціантів, напевно чи не єдине місце в Луцьку, де почуваєш себе клієнтом, який платить за ЯКІСНІ послуги. І я готовий за них платити. Ситуація така, що сьогодні моя сімя значно рідше відпочиває чи просто обідає в закладах ГРАНДПЕРСОНА, але краще рідше. ніж йти в якусь бичарню. Солло і дядя Піца також досить хороші заклади, але вони дійсно демократичні, заходимо з сімєю і туди. Але іноді хочеться чогось кращого, хочеться спокою і відпочинку.
Відповісти
в "Фелічіті" ви можете бачити як готується піцца десь ще таке можливо? ви бачите що туди кладуть і як якісно вона робиться ніде більше в луцьку такого немає. і в Фелічіті і обслуговування і якість відповідають цінам.
Відповісти
як раз туди у фелічіті нічого і не кладуть, так, роблять вигляд.
якось ми з друзями сперечались і зважили їх піцу всю, а потім вийняли начинку.
різниця у вазі була близько 80 г. а вартіст у роздріб інгридієнтів не перевищила за таку вагу 9 грн.
перепрошую, тісто не вартує 50-60 грн, навіть якщо вам офіціант буде на 32 зуби смайли робити.
вишуканий лохотрон. мажори ходять туди не за піцою, а за фальшивим статусом, похизуватись. це бровін молодець, зумів правильно виділитись закладами.
а хто туди не ходив - ходити не буде, хочь 10 нових відкрий.
Відповісти
От студент калєнарного технікума!
http://www.youtube.com/watch?v=czJr3l3-IGI
Рахувати треба не тільки ковбасу і майонез. Рахувати, якщо на те пішло, треба і газ, і електрику, і зарплату персоналу, і податки, і ПДВ, і транспортні витрати, і рентабельність, і миючі засоби, і знос обладнання (печі, посуд, сантехніка тощо). Також інгредієнти начинки підсихають під час гарячої обробки - їх стає по вазі менше.
Щось ніхто не обурюється з ціни шашлику, хоча в закладах, де подається шашлик, сервіс набагато гірший.
Відповісти
гарна відповідь
але податок і ПДВ-це те саме,це так на замітку...
оскільки ПДВ розшифровується-податок на додану вартість,і туди ж входять всі інші податки ,які є в Україні..
а в Україні він становить 20 %

Відповісти
гггггггг, что-то новое в налогообложении)))))
Відповісти
Ну давай складемо економіку.
податки - єдиний податок + єсв за кожного працівника при колективі у 12 чол буде приблизно 6500 грн. ПДВ оформлять на іншу особу виключно для продажу алкоголю. Нс ньому накрутка 100%, не в мінус продають)
Вода, електрика на 50 посадочних біля 8000 грн.
зарплата буде біля 30000, чайові не рахуються.
інші витрати нехай ще 10000. Оренди немає, приміщення його.
витрат на місяць нехай 60000 грн.
ціна піци 50 грн. Собівартість 10 грн. Валовий дохід 40 грн.
Середній чек 80 грн. Середня кількість чеків 50-70 в день.
маємо виручку 4000 в день. 30 днів 120000.
Витрат 60000. Прибуток за мінусом собівартості сировини половина, тобто 30000. Це найгірший розвиток подій. Насправді множте цю цифру на 2, а в зимку на 4.
може щось упустив, але повірте, на салатах за 25-60 грн заробіток ще більший, ніж на піцах)
Відповісти
А величину аренды в затраты надо включать всегда. В данном случае можно рассматривать, как недополученную прибыль. В остальном все верно.
Відповісти
Якщо бути правильним до кінця, то приміщення буде з вкладеннями у ремонт просто амортизуватись.
Відповісти
Якщо для тебе і твоїх друзів все так просто та легко, то вам треба відкривати ресторани, магазини, стоматологічні кабінети, пивбари і тд. А не язиком молоти казна що.
Відповісти
Вже давно відкрито і магазин, і бар, і послуги, і ще де що.
Знання з MBA, робота в ТОПі, якщо тобі вистачить зрозуміти що це)
Відповісти
Все таки ти переплутав МВА з ПТУ. Якщо ти так рахуєшь свій бізнес - незабаром будешь голий, а якщо для когось, то краще тікай.
Відповісти