Скандальну огорожу на Липинського – демонтують

Скандальну огорожу на Липинського – демонтують
Виконавчий комітет Луцькради зобов’яже ОСББ демонтувати огорожу з хвірткою, яку встановили незаконно. Відповідне рішення ухвалять завтра, 18 січня.

За інформацією Департаменту муніципальної варти, від 3 січня 2022 року від лучан надійшло чимало звернень із проханням відреагувати на самочинне розміщення хвіртки.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку розгорівся скандал через огорожу. Мешканці 55-ого району обурилися поведінкою представників ОСББ Липинського, 1, які самовільно перекрили багаторічний прохід з метою нібито захистити мешканців від падіння бурульок. Місцеві жителі написали колективну заяву до поліції, повідомили місцеві ЗМІ та звернулися до міської ради.

Тож тепер згідно з рішенням виконавчого комітету Луцькради, ОСББ протягом трьох днів повинне демонтувати огорожу з хвірткою. У разі невиконання – конструкцію має право демонтувати муніципальна варта. Контролюватиме процес заступниця міського голови Ірина Чебелюк.

До слова, відповідно до п.п. 2.5.5.1.13 Правил благоустрою міста Луцька на об’єктах благоустрою забороняється самовільне розміщення різноманітних конструкцій. Державними будівельними нормами, Генеральним планом міста Луцька, затвердженого рішенням міської ради від 24.06.2009 №42/1 та Планом зонування території міста Луцька, затвердженого рішенням міської ради від 25.02.2015 №71/13, не передбачено встановлення огорож на території багатоквартирної житлової забудови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже,які неуки.Рішення ради,правила 2009р,та лютого 2015р.Закон "Про право власності..."2015р,а рішення міськради про передачу на баланс будинків і прибудинкових територій власникам квартир-вересень 2016р.Коли ці "чинуші"вже почнуть щось читати.Закон!А не ваші дурнуваті правила.Вони легко відстоять своє право в суді,успіхів власникам свого майна.
Відповісти
Останні новини
Скандальну огорожу на Липинського – демонтують
17 січень, 2022, 10:46