Скалічив волинян, бо ті не поступилися дорогою

Скалічив волинян, бо ті не поступилися дорогою
Мешканець Нововолинська скалічив двох земляків, бо ті нібито ненароком зачепили його, проходячи повз – одного потерпілого госпіталізували з колотою раною живота, іншого – з побитим обличчям.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Правоохоронці міськвідділу встановили, що місцевий 36-річний житель напередодні відпочивав у одному із кафе Нововолинська. Добряче захмелівши, чоловік покинув заклад і нібито рушив додому. Як виявилося, на тротуарі він не зміг розминутися з двома хлопцями, які йшли назустріч. А відтак, усі троє випадково зіштовхнулися.

Пізніше потерпілі розповіли: 36-річний Микола вийняв із кишені предмет, візуально схожий на ніж чи викрутку, та кілька разів вдарив ним у живіт 22-річного Юрія, а після цього добряче відлупцював 21-річного Олександра.

Микола зрозумів: це йому з рук не зійде, тим паче, що він – раніше судимий за ст. 296 (Хуліганство) КК України (правда, без відбуття покарання). Чоловік знав, що хлопці обов’язково звернуться до міліції, тому вирішив перехитрити їх. Таким чином попросив свою знайому Наталю, щоби вона звернулася до працівників міліції з повідомленням: мовляв, її та Миколу на вулиці побили двоє молодиків.

Потерпілі – Юрій та Олександр – звернулися за допомогою до лікарів, а вже медики повідомили правоохоронцям про те, що до них потрапили двоє жителів міста Нововолинська з діагнозом «забій обличчя» та «непроникаюче колоте поранення черевної порожнини».

Нині правоохоронці встановлюють усі обставини конфлікту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скалічив волинян, бо ті не поступилися дорогою
18 лютий, 2012, 11:04