Затримали сутеренів і понад 80 жінок, які надавали сексуальні послуги у 15 областях України. ВІДЕО

Затримали сутеренів і понад 80 жінок, які надавали сексуальні послуги у 15 областях України. ВІДЕО
Нацполіція викрила організовану злочинну групу сутенерів з 40-річного організатора з Дніпра та його 13 спільників. Зловмисники облаштували 28 місць розпусти на території столиці та в 15-ти областях держави.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Поліцейські встановили понад 80 жінок, які працювали на учасників організованої злочинної групи та надавали сексуальні послуги, вартість яких становила від 800 гривень до 5 000 гривень.

Незаконно отримані кошти організатор розподіляв між всіма членами групи та реалізовував через підставні підприємства з подальшим придбанням різної нерухомості та відкриттям банківських рахунків.

18 січня правоохоронці провели понад 40 санкціонованих обшуків на території 15-ти областей держави та у столиці. У славнозвісному масажному салоні «Юнона» у центрі Луцька також правоохоронці проводили обшуки.

За місцями проживання фігурантів та в приміщеннях, де надавалися сексуальні послуги, вилучено речові докази, які підтверджують діяльність організованої злочинної групи. Серед вилученого – близько півмільйона гривень, які учасники отримали за надання сексуальних послуг, віртуальне АТС, що використовувалась для приховування реальних телефонних номерів учасників злочинної групи.

Окрім того, у всіх місцях розпусти знайдено приховані відеокамери, запис з яких передавався на сервер організатора злочинної діяльності. Поліцейські вилучили відеотехніку та сервер зі збереженими відеофайлами.

Під час проведення обшуків у помешканні організатора злочинної групи, спільниця намагалась винести його особистий ноутбук, понад 300 тисяч гривень, "чорнові" записи та документи.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом), ч. 2 ст. 302 ( Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 3 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Організатору та всім членам організованої злочинної групи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років.

Поліцейські встановлюють інших учасників, які можуть бути причетні до протиправної діяльності. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є надпросте рішення - легалізація
Відповісти
славнозвісному )))
Відповісти
Останні новини
Затримали сутеренів і понад 80 жінок, які надавали сексуальні послуги у 15 областях України. ВІДЕО
20 січень, 2022, 16:45