Дільничні міліціонери рубають дрова безпомічним селянам

Дільничні міліціонери рубають дрова безпомічним селянам
На Волині кожен дільничний інспектор вважає своїм обов’язком провідати немічних або самотніх земляків і за потреби допомогти їм – саме такий приклад благодійності продемонстрували у Луцькому райвідділі міліції.

Як розповіли в СЗГ УМВС України у Волинській області, так сталося, що чоловік 72-річної Надії Андріївни, жительки села Радомишль Луцького району, практично не може ходити. А без господаря впоратися з хатніми клопотами надзвичайно важко.

Тож коли жінка звернулася до в. о. начальника ВДІМ Луцького райвідділу міліції Тараса Пастерука, він не залишив її сам на сам із проблемами. Разом зі своїм колегою, старшим дільничним інспектором міліції Михайлом Ковалем вони навідалися до стареньких, нарубали дров, поскладали сіно і розчистили обійстя від снігу.

«Дай їм, Боже, здоров’я, що вони такі в міліції є, що вони такі совісні і такі добрі», - дякує міліціонерам господарка обійстя.

«Професія дільничного інспектора передбачає постійну бойову готовність і виконання 101 завдання. Без перебільшення: дільничний – це дійсно начальник міліції на території обслуговування, адже саме до нього зі своїми бідами звертаються люди. При цьому допомагати доводиться не лише фаховою порадою, а й добрим словом і підтримкою по господарству», - мотивують свій вчинок правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дільничні міліціонери рубають дрова безпомічним селянам
18 лютий, 2012, 14:02