Як грають у футбол юнаки з «Волині». ФОТО

Як грають у футбол юнаки з «Волині». ФОТО
У першому турі Дитячо-юнацької футбольної ліги України команди луцької «Волині» отримали дві нічиї і дві поразки.

Команди «Волині» змагалися із однолітками з володимир-волинського BRW-ВіК у суботу, 7 вересня, - повідомляє клубна прес-служба.

У Луцьку першими зіграли команди U-16. Це був тренерський дебют Володимира Гащина у ДЮФЛ.

Матч відбувся у хорошому темпі й глядачам на стадіоні, що на вулиці Дубнівська, сумувати не довелося. Першими після помилки голкіпера господарів забили хлопці з Володимира-Волинського. Після штрафного воротар практично закинув м’яча у власні ворота. «Волинь» U-16 швидко відігралася: Руслан Чилій віддав пас на хід Андрію Ляшенку й той увігнав м’яча під поперечину – 1:1.

Після контратаки гості забили не менш красивий гол, але «Волинь» знайшла сили посилити тиск на ворота BRW попри влучання у стійку нападника з Володимира. Спочатку лучани не використали два хороших моменти і, здавалося, що «запорють» й третій, коли Чилій розстрілював ворота впритул.

На добиванні холоднокровно зіграв Станіслав Дручок. Він перекинув і воротаря, і захисників, які побігли захищати порожні ворота – 2:2. Утім, і це було ще не все – на останніх хвилинах голкіпер господарів врятував команду після виходу сам на сам.

У другому поєдинку дня в Луцьку стався дебют і тренера Анатолія Чижа, і юних «волинян» з U-14, які вперше вийшли на поле у чемпіонаті ДЮФЛ України. На жаль, наші хлопці практично без шансів програли гостям – 0:3.

Тим часом у Володимирі-Волинському кипіли недитячі пристрасті. Волинь U-17 пропустила з пенальті і зрівняла рахунок також із одинадцятиметрового (Дудік). Цей матч також проходив на зустрічних курсах й тримав глядачів у напрузі до останньої хвилини. Лучани не тільки відігралися, але й забили вдруге – Дмитро Льозін перехопив м’яча неподалік чужого штрафного майданчика, віддав на Пітальова й Дмитро вивів «Волинь» уперед. Після цього моменту лучани могли забивати утретє, але м’яч після гарматного удару Зінкевича влучив у поперечину.

Натомість BRW-ВіК відігрався після виходу сам на сам й після цього ще двічі не реалізував такі моменти. У підсумку – нічия 2:2.

У іншому володимир-волинському матчі команд U-15 рахунок відкрили гості – підопічні Володимира Гапона забили із 12 метрів чітким ударом у «дев'ятку» воріт господарів й пішли на перерву виграючи. Але в другому таймі після просто таки «дитячих» помилок двічі пропустили – 1:2.

Другий тур ДЮФЛУ відбудеться у суботу, 14 вересня. Команди ДЮФШ «Волинь» зустрінуться вдома й в гостях із львівськими «Карпатами».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як грають у футбол юнаки з «Волині». ФОТО
08 вересень, 2013, 12:07