Дитячі торти на замовлення у Луцьку: на що варто зважати*

Дитячі торти на замовлення у Луцьку: на що варто зважати*
Безумовно, є незамінним атрибутом і бажаними ласощами на день народження дитини, крім подарунків. Для дітей торт – це завжди сюрприз, який приносить масу позитивних емоцій та чудовий настрій. Для того, щоб торт став найочікуванішим і бажаним подарунком, необхідно проявити величезну фантазію, придумати, яким він має бути, та замовити або купити.

При виборі торта варто звернути увагу на його склад та інгредієнти, радять Tort.Expert. Адже дитячий організм може зреагувати на неякісні чи "хімічні" інгредієнти алергією чи іншою недугою. Тож дитячий торт має бути виконаний лише із свіжих, натуральних та якісних інгредієнтів. Потрібно бути обережними з начинкою з екзотичних фруктів та горіхів, а також не вибирати сильно жирні продукти з підвищеним вмістом цукру. Також рекомендують уникати дуже щільних шарів масляного крему та шоколадних начинок. Такий склад тортів має здатність надавати величезне навантаження для шлунка, а це призведе до проблем із травленням, а також може спровокувати появу висипу.

Дитячий торт як для хлопчика, так і для дівчинки має враховувати інтереси самого іменинника. Популярною є ідея декорування тортів. Зокрема:

• футбольною
• автомобільною
• мультяшною тематикою, де присутні роботи-трансформери
• іншими відомими персонажами.

Торти для дівчаток зазвичай відрізняються своєю ніжністю та яскравістю оформлення. Завжди будуть актуальними торти, де присутні різні ляльки, зображені принцеси, іграшки та квіти. Цікавою є ідея тортів з елементами моди.

Останнім часом, як для хлопчиків так і для дівчаток, став дуже популярним тренд замовляти торт із тематикою соціальних мереж таких як: TikTok, YouTube, ikee або в Instagram. Бажано, щоб там було ще написано ім'я іменинника.

Дитячі торти на день народження досить часто доповнюють ще й усілякими солодкими елементами, такими як: шоколадні цукерки, арахіс у шоколаді, марципанами, солодкі фігурки та фігурні кондитерські деталі, що допомагає втілити особливий задум, який передасть усім гостям атмосферу свята.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дитячі торти на замовлення у Луцьку: на що варто зважати*
27 січень, 2022, 19:29