Тимощук сказав, що думає про майбутню гру з Англією

Тимощук сказав, що думає про майбутню гру з Англією
Півзахисник збірної України з футболу Анатолій Тимощук вважає, що англійці не здатні грати разом, а збірна України – більш збалансована команда.

Футболіст зазначає, що в збірної України немає таких гучних імен, які є в Англії, але у нас є дуже хороші гравці, - пише Кореспондент.

«За Англію грають Уейн Руні, Френк Лемпард, Ешлі Коул і Стівен Джеррард, які домоглися багатьох успіхів у матчах за свої клуби, але в збірній справи у них не йдуть», - поділився спостереженнями Анатолій Тимощук.

«В Англії є імена, які знають фани у всій Європі, але в цьому полягає наш головний плюс. В України більш збалансована команда, ми краще взаємодіємо, ніж англійці», - вів далі він.

«Ми граємо, як команда, а англійці не здатні грати разом, там кожен тягне ковдру на себе. Саме тому у нас є віра в можливість поїздки до Бразилії», - зауважив футболіст.

Мовляв, наразі у майбутнього суперника збірної України є декілька проблем, якими потрібно скористатися.

«Руні травмований, що для нас добре, адже він становить головну загрозу. Це прекрасна можливість, щоб перемогти, адже Англія ослаблена», - переконаний волинянин.

«У вівторок очікує важлива гра, дуже відповідальна. Я знаю, що говорю, і знаю, як потрібно грати, адже мені вдалося виграти требл в минулому сезоні», - заявив Анатолій Тимощук.

Нагадаємо, з рекордним для себе рахунком 9:0 збірна України переграла у Львові Сан-Марино. Наступний поєдинок для команди Фоменка – з лідером групи Англією 10 вересня в Києві.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимощук сказав, що думає про майбутню гру з Англією
08 вересень, 2013, 17:27