Директор волинської шахти відповів на звинувачення

Директор волинської шахти відповів на звинувачення
Директор ДП «Передпускова дирекція шахти № 10» Петро Солоп відповів на звинувачення, викладені його підлеглих до прем’єр-міністра Азарова.

Керівник дав коментарі телефоном у суботу, 7 вересня, ‒ пише Про Новік.

Петро Солоп стверджує, що лист не читав, а дізнався про нього лише з уст журналістів. Зазначив, що, на його думку, якщо текст ‒ анонімний, не потрібно звертати увагу на нього. Проте відповів на звинувачення по пунктах.

«Звітність не перекручується. Про банкрутство й мови немає. Що кошти освоюють неефективно – це не до передпускової дирекції, а до генпідрядника й гензамовника. Адже на будові працює кілька структур», ‒ сказав директор.

Підтвердив, що на шахті працюють родичі. «І моя дружина, і син, але шахтою моя сім’я не управляє», ‒ зазначив солоп.

«Донедавній водій справді перейшов у відділ постачання. А чому ні? Він за фахом економіст, закінчив столичний університет. Оковитої не вживаю. Взагалі. У Ялті син кілька днів відпочивав, деталей не знаю. Треба в нього запитати. Упевнений, там усе законно», ‒ продовжив директор.

Факт звільнень «неугодних» керівник також заперечив. «По кожному випадку треба розібратись окремо. Наприклад, Василь Каращук працював гірничим диспетчером. Це робота відповідальна, треба було пройти медичне обстеження. Він довго зволікав, приніс сумнівну довідку, а потім став судитися. До суду можу звернутись і я – за поширення цими анонімами брехні», ‒ резюмував Петро Солоп.

Нагадаємо, анонімний текст колективного звернення від шахтобідувельників до премʼєр-міністра Миколи Азарова зʼявився на дверях приміщення на проспекті Дружби, 25, яке в Нововолинську.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Директор волинської шахти відповів на звинувачення
09 вересень, 2013, 10:52
На Волині – нові керівники
09 вересень, 2013, 10:36