«Фотобій» Кличка і Шварценеггера

«Фотобій» Кличка і Шварценеггера
Боксер Володимир Кличко та актор Арнольд Шварценеггер обмінялися фото через соцмережі, на яких копіювали один одного.

Готуючись до бою з росіянином Олександром Повєткіним, Кличко-молодший виклав на своїй сторінці в Твіттері фотографію, на якій він спробував скопіювати знамениту легендарну стійку Арнольда Шварценеггера, - пише Gazeta.ua.

Через кілька днів Залізний Арні відповів суперчемпіону світу за версією WBA.

Підпис до фотографії на сторінці Володимира Кличка в Твіттері свідчив: "Намагаюся наздогнати тебе з 12 років, Арні". На фото боксер копіює знамениту стійку Шварценеггера, зображену на плакаті.

І цей крок Володимира не пройшов повз губернатора-термінатора. 9 вересня вночі Арнольд Шварценеггер опублікував на своїй сторінці в Твіттері знімок на фоні плаката з Володимиром Кличком.

"Чудовий кадр. Фантастика. Побачити те, що один з моїх улюблених чемпіонів копіює мою позу. Ось відповідь", - підписав Шварценеггер.

Нагадаємо, що зараз Володимир Кличко готується до бою з росіянином Олександром Повєткіним. Зустріч двох боксерів на рингу відбудеться у Росії 5 жовтня.

Що стосується Шварценеггера, то переставши бути губернатором Каліфорнії, він знову пішов у світ кіно. Разом з Сільвестром Сталлоне вони знімають фільм "Нестримні 3". Також Арні збирається взяти участь у зйомках п'ятого "Термінатора".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кличко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шварц схожий на вижату мочалку...
Відповісти
будеш у його віці, навряд виглядатимеш краще.
Відповісти