Волинян запрошують на Re$publica Anti-money FEST

Волинян запрошують на Re$publica Anti-money FEST
З 13 по 15 вересня у місті Кам’янець-Подільський Хмельницької області відбудеться масштабний фестиваль сучасного вуличного мистецтва Re$publica Anti-money FEST.

Протягом трьох фестивальних днів тут виступить понад 40 музичних гуртів, – повідомляють організатори заходу.

Фестиваль Re$publica – це фестиваль вуличного мистецтва у всіх його проявах: музика, малюнок, поезія, танець, відеомистецтво.

Особлива фішка фестивалю – у стріт-арті. Тому напередодні фесту в місто приїхали райтери з різних країн світу й розмальовують занедбані стіни у Кам’янці-Подільському.

«Фестиваль Re$publica Anti-Moneyfest задуманий як антикомерційна фестивальна акція, метою якої є зосередження уваги на культурно-соціальних проблемах малих міст, а також в цілому в країні. Фестиваль є самодостатнім проектом. За нами не стоять ні політичні партії, ні інтерес будь-якого бізнесу. Мета фестивалю - продемонструвати, що справжній і якісний мистецький продукт твориться не лише у столиці, а також і у провінції, у невеличких містах», – повідомляють організатори.

Детальну інформацію щодо програми, доїзду, проживання, перебування та загалом про фестиваль можна дізнатися на офіційному веб-сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян запрошують на Re$publica Anti-money FEST
09 вересень, 2013, 14:25